Elazığ’da geberik mevcut hemşireyle ilgilendiren üzen girdisi çıktısı! Hayatında rastgele öz suratsız gitmiş

Elazığ’da bir tane başına hayat dolu ve Adana’daki ailesini ziyarete gezmek üzere 29 Kasım’da bilet alan hemşire Bayram Ayı Gazel Bulut’tan bilim alamayan ailesi, geçkin sabahleyin saatlerinde arkadaşlarını arayarak durumu bildirdi. Keder’un Zafran Mahallesi’ndeki evine revan arkadaşları, bap açılmayınca anahtarcı çağırdı.

Çilingire kapıyı açtıran arkadaşları, eve girdiklerinde Keder’u kapıya andıran yerde gelişmemiş yatarken buldu. İhbar üstüne eve polis güçleri ve keyif ekipleri sevk edildi. Gelen keyif ekibi, Keder’un yaşamını yitirdiğini belirledi. Keder’un cenazesi, otopsi geçmek amacıyla çalıştığı hastanenin morguna kaldırıldı.

VÜCUDUNDA AŞIRI DOZDA KAS GEVŞETİCİ TESPİT EDİLDİ

Olaydan ayrımsız çevrim önce arkadaşına yaradılış yolu açtırarak eve gittiği ortaya çıkan Endişe’un yapılan otopsisinde vücuduna katmerli dozda adale gevşetici enjekte edildiği belirleme edildi. Bulut’un, çalıştığı Fırat Üniversitesi Hastanesi’nden 22 bölüm geçmiş ricat ettiği ve 3 kamer önceki dahi erkek arkadaşından ayrıldığı belirtildi.

DEPRESYONA GİRDİĞİ ÖĞRENİLDİ

Yalnız güçlü ve ‘kızım’ dediği bire bir köpeği bulunan Endişe’un depresyona girdiği ve bu nedenle Adana’ya ailesinin yanına gitmek istediği öğrenildi. Hemşire Endişe’un yaklaşık 1 hafta gittiği diyetisyendeki görüntüleri dahi ortaya imdi. Görüntüde Endişe, şekerli, kolalama ve cips bağımlılığı olduğunu ve diyete başladığından beri 15 kilo verdiğini söylüyor. Bulut’un ‘kızım’ dediği ve evde yanında mevcut köpeği birlikte, yakınlarına doğrulama edildi. Endişe’un cenazesi sabahleyin saatlerinde defnedilmek için ailesi marifetiyle Adana’ya götürüldü.

Share: