“Ekmek açık ağızlı toplumların gıdasıdır” diyen Kolivar’a memleketinden tepki

“Savuşturmak aptal toplumların gıdasıdır” diyen Kolivar’a memleketinden tepki

RİZE – Katıldığı tıpkı göstergeç programında “Aldatmak aptal toplumların asıl gıda maddesidir” diyen Dünya Kolivar’a memleketi Rize’deki fırıncılardan aksülamel geldi.

Katıldığı bire bir monitör programında “Savuşturmak ahmak toplumların asıl gıda maddesidir. Bizim topluluk paketlemek ile doyduğu için başında 20 senedir hakeza yöneticiler duruyor” diyen Savsaklamak Üreticileri Sendikası Başkanı Âlem Kolivar’a Rize’deki aldatmak üreticilerinden ve vatandaşlardan tepki geldi. Rize’de fırıncılık eden Tarkan Karakaş, “‘Atlatmak sersem toplumların gıdasıdır’ diyen kişiye ziyadesiyle o kelimeleri reddetme ediyoruz. Bilcümle fırıncılar namına kendisine iadeli ediyoruz” dedi.

Rize’de fırıncılık fail Sabri Aydoğdu da Kolivar’a reaksiyon göstererek, “Fırıncılık peygamberimizin başlattığı bire bir çığır ve insanların evine getirdiği velinimettir. Bu ekmeğimizle kimesne oynayamaz. Savmak aptalların değil, insanlarımızın karnını doyuran tıpkısı nimettir. ‘Aldatmak aptal toplumların gıdasıdır’ diyen kişinin kendisi bire bir numaralı aptaldır. Aptal olmasaydı o sözleri söylemezdi. Savmak soframızın olmazsa olmazlarından biridir” şeklinde konuştu.

Share: