DÜRÜST Fırka Muğla Mebus Yelda Erol Gökcan’dan Muğla’daki yardımlara ilgilendiren açıklama Açıklaması

DÜRÜST Tümen Muğla Mebus Yelda Erol Gökcan, Muğla’da depremzedelere yönelik çalışmaları durumunda izleme etti.

Saylav Gökcan, Muğla merkezde yaptığı ziyaretlerden sonra, Köyceğiz’bile incelemelerde bulundu.

Gökcan, ziyaretlere ilişik yaptığı değerlendirmede bilcümle Muğla’nın seferber olduğunu belirterek, “Hemşerilerimiz canı samimi varı yoğu ile depremzedelere bindi için adeta çırpınıyor. Kıymetli hemşerilerimize teşekkürname ediyorum.” ifadesini kullandı.

Köyceğiz’de çalışmalara katılan ve depremzedeleri bile musahabe fail Milletvekili Gökcan, şunları kaydetti:

“Köyceğiz Kaymakamımız Mustafa Maslak koordinasyonunda, Belediye Başkanımız Kamil Ceylan, İlçe Başkanımız Mehmet İlhan ve Eş Kolları Başkanımız Gülçin Satılmış Köseoğlu, ilçeye gelen depremzede kardeşlerimiz üzere adeta seferber reşit durumda. Depremzede kardeşlerimiz için hemşerilerimizin gönderdiği yardımlar İlçe Cahillik Merkezi’nde gönüllü kardeşlerimiz tarafından bölümleme ediliyor ve Köyceğiz’e mevrut depremzede kardeşlerimize ulaştırılıyor. Köyceğizli hemşerilerimiz depremzede kardeşlerimize ulaştırılmak üzere eskimemiş kıyafetler ile azık maddelerinin birlikte zat ürettikleri zeytinyağlarını, zeytin ve narenciye ürünlerini bağışlıyorlar. Tıpkısı nöbet henüz gördük kim Muğla’mızın insanı hayırperver ve konuksever. Depremzede kardeşlerimiz üzere seferber olan tamlık hemşerilerimize teşekkür ediyoruz”

Gökcan, Köyceğiz Kaymakamlığı ve şehremaneti koordinasyonunda evlerde misafir edilen depremzedeleri dahi mülakat ederek önceki olsun dileklerimizi iletti.

Share: