DOĞRU Tümen Grup Başkanvekili Ünal, Kahramanmaraş’ta havuz açılışında konuştu Açıklaması

AK Parti Kadro Başkanvekili Kankızıl Ünal, “20 sene oldu, tığ ikinci 20 seneye hazırlanıyoruz, neden? Çünkü bu görevi ben almıyorum, bu görevi millet veriyor.” dedi.

Ünal, Kahramanmaraş ziyaretleri kapsamında Onikişubat Belediyesi Nısıf Olimpik Yüzme Havuzu açım töreninde yaptığı konuşmada, bir millete, bir bayrağa, ayrımsız devlete, bire bir vatana sadakatle tutkun olan bütün ile kardeş olduklarını belirtti.

Devletin polisine “katil” diye niteleyerek bağıran ama terör örgütü PKK’ya kıyacı diyemeyenlerin kusura bakmaması gerektiğini vurgulayan Ünal, “Onlarla sonuna büyüklüğünde kutuplaşmaya bitmeme edeceğiz kardeşlerim. ‘Devlet katildir. Hem da paradigma katildir’ diyenlerle sonuna büyüklüğünde kutuplaşmaya bitmeme edeceğiz. Yasa tanımayan, ahbaplık tanımayan bu ülkenin bürokratını itaatsizliğe çağıran, ‘borçlarınızı ödemeyin’ diyen ve adeta yasalara alın gezinti çağrısı bulunanlarla birlikte sonuna kadar kutuplaşacağız.” diye konuştu.

Ünal, YANLIŞSIZ Tümen’nin yer balaban derdinin Türkiye olduğuna belen ederek, kavim yetki verdiği sürece görevlerini yürütme etmeye bitmeme edeceklerini söyledi.

DÜRÜST Öğür iktidarları döneminde akıbet 20 yıldır ülkeye kısık hizmetler yapıldığının altını çizen Ünal, “Millet bize bu görevi vermiş bu budun bu görevi verdiği sürece tığ bu işi yapacağız. 20 sene oldu, tığ ikinci 20 seneye hazırlanıyoruz, niçin? Zira bu görevi ego almıyorum, bu görevi millet veriyor. Bu ulus bana hangi kadar fariza verirse ben bu milletin hizmetkarı olduğum için serencam nefesime büyüklüğünde tabiatıyla kim bu eren millete hizmetkar olacağım. O yüzden bunlar kuvvet miktidar beklemesinler, bu millet bunları bu kafayla iktidar etmez.” ifadelerini kullandı.

Açılışa Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Ateşli, YANLIŞSIZ Tümen milletvekilleri Ahmet Özdemir, Mehmet Cihat Sezal, Habibe Öçal, Büyükşehir Şehremini Hayrettin Güngör, YANLIŞSIZ Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Onikişubat Şehremini Hanefi Mahçiçek ve vatandaşlar katıldı.



Share: