DOĞRU Fırka Takım Başkanvekili Ünal, Kahramanmaraş’ta toyluk merkezi açılışında konuştu Açıklaması

AK Öğür Grup Başkanvekili Becerikli Ünal, “Bir Vakitler vesayet odakları bu devletin imkanını takkadak anlaşılan benzeri zümreye sunuyorlardı. Anadolu’nun evlatlarının nüfuz olduklarında başlarına ne geldiğini gördük biz.” dedi.

Ünal, Dulkadiroğlu Belediyesi vasıtasıyla yaptırılan Cafer Tatlıbal Deneyimsizlik Merkezi’nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, mahallelerde gençlerin spor, firez, vukuf ve muayene evleri açısından rastgele cins imkana eş olmalarını istediklerini söyledi.

Ünal, serencam 20 yılda eğitim konusunda pahal adımlar atıldığını ve öğrencilere değme tür imkanın sağlandığını belirterek, yapılan, eğitim bilimi ve spor kompleksleriyle, gençlik merkezleriyle bunun önünü elan bile açtıklarını söyledi.

YANLIŞSIZ Parti’nin iktidarları döneminde yeryüzü mebzul yaptığı şeyin vesayeti tasfiye edip milletle devleti buluşturarak devletin imkanlarını milletin hizmetine sunması olduğunu rapor eden Ünal, şöyle konuştu:

“Evvelden vasilik odakları bu devletin imkanını yalnız galiba tıpkı zümreye sunuyorlardı. Anadolu’nun evlatlarının nüfuz olduklarında başlarına ne geldiğini gördük tığ. Adnan Menderes’in Fatin Rüştü Zorlu’nun Hasan Polatkan’ın başına ne geldiğini gördük. Bu ülkenin evlatları aksiyon başına geldiğinde evet darbeyle evet muhtırayla evet gericilik kampanyasıyla hangi yapılırdı, görevden uzaklaştırılırdı. Bire Bir şeyi unutmayalım, bunu daim tekrar ediyorum, 1960 ile 2002 beyninde 42 yılda bu ülkede 38 hükümet değişti. Yani Anadolu’dan budun seçmiş göndermiş, Ankara’nın kaba tünellerinde ne olmuş, basamak oyunlarına, darbelere, muhtıralara milletin seçtiği iktidarlar kurban edilmiş. 42 yılda benzeri hükümetin sayı farkı süresi hangi büyüklüğünde, 1,5 sene averaj fariza süresi, 1.5 yıl olan ayrımsız hükümet bakım üretir mi? Üretemez. Demincek 20 yıldan beri iktidarda olan YANLIŞSIZ Parti değil, 20 yıldan beri iktidarda olan milletin kendisi. Münasebet biliyor musunuz? Zira AK Öğür’yi kavim seçiyor. YANLIŞSIZ Fırka milletin teveccühü ile SELIM Fırka.”

Son 20 yılda eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, altyapıda yetişkin işler yaptıklarını hatırlatan Ünal, ikinci 20 yılda ise teferruatlı işçilikler yapacaklarını dile getirdi.

Açılışa, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Ateşli DOĞRU Fırka milletvekilleri Ahmet Özdemir, Mehmet Cihat Sezal, Habibe Öçal, Büyükşehir Belediye Reisi Hayrettin Güngör, DÜRÜST Tümen İl Başkanı Fırat Görgel, Dulkadiroğlu Belediye Reisi Necati Okay ve vatandaşlar katıldı



Share: