Depremde yaralananlar amacıyla zamana alın konkur

Depremde yaralananlar üzere zamana alın yarışma

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ili etkileyen depremlerde yarananlardan bazıları Mersin Ağacı’e getirilmeye bitmeme ediyor

Adıyaman’da 212 saat sonradan salim çıkarılan 77 yaşındaki Fatma Güngör, ambulans helikopter ile Mersin Site Hastanesine getirildi

Derece Derece yarışan ekipler acul tıpkısı şekilde Güngör’ü helikopterden alırken, nemli avrat tedavi altına makbuz

MERSİN – Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ili etkileyen depremlerde yarananlardan bazıları Sazak’e getirilmeye bitmeme ediyor. Adıyaman’da 212 saat bilahare esen çıkarılan 77 yaşındaki Fatma Güngör, cankurtaran helikopter ile Mersin Ağacı Kent Hastanesine getirildi. Gitgide yarışan ekipler acul tıpkı şekilde Güngör’ü helikopterden alırken, nemli avrat otama altına makbuz.

Suret üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 6 Şubat’taki depremlerde birçok vatandaş gerileme altında kalırken, haddinden fazla sayıda yurttaş hayatı kaybetti ve yaralandı. İlk günden itibaren yanık kendisine enkazdan çıkarılan yaralılar kasaba illerdeki hastanelere nakledilirken, Sazak’de bu iyon tıpkı bölümünü sırtlanmış durumda. Hem karadan hemde havadan çok sayıda yaralı Mersin Site Hastanesine getirilirken, ekipler zamana cebin yarışıyor.

Adıyaman’da arama-istirdat çalışmalarını sürdüren ekipler, bugün 212. saatte 77 yaşındaki Fatma Güngör’ü iyi bir şekilde enkazdan çıkardı. Durumu ciddi olan Güngör, Afiyet Bakanlığının ambulans helikopteri ile ivedili bire bir şekilde Sazak Site Hastanesine getirildi. Burada hızlı tıpkısı şekilde helikopterden alınan Güngör, tedavi altına alındı.

Güngör’ün esenlik durumunun yoğun olduğu öğrenildi.

Share: