Büyükkılıç ve Yıldız’dan Depremzedelere Musahabe

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Tümen Kayseri Mebus Taner Kader ile gelişigüzel Melikgazi Kız Öğrenci Yurdu’nda konuk edilen depremzedeler ve Kayseri Site Hastanesi’nde tedavileri süren depremzede vatandaşları görüşme etti.

Sarsıntı bölgesinde ve Kayseri’dahi depremzede vatandaşların elini benzeri zaman olsun bırakmayan Başbuğ Büyükkılıç, Kayseri’da mihman edilen depremzedelerin ihtiyaçları ile yakından ilgilendiği kadar yurtlarda mihman edilen ve hastanelerde otama altında olan depremzedelere de sık sık ziyaretler gerçekleştirmeye bitmeme ediyor. Büyükkılıç bu çerçevede, DÜRÜST Öğür Kayseri Milletvekili Taner Baht ile birlikte Melikgazi Kız Öğrenci Yurdu’nda mihman edilen ve rahatsızlıkları bulunan iki vatandaşı konuşma ederek durumları hakkında bilgelik aldı. Buradaki diğer vatandaşlarla dahi kardeş kardeş fail Başbuğ Büyükkılıç ve Nasip elan sonradan Şehir Hastanesi’nde tedavileri süren depremzede vatandaşları görüşme etti. Tedavi gören vatandaşlara ve yakınlarına temas ihtiyaçları ve talepleri olup olmadığını soran Büyükkılıç, önceki olsun dileklerini iletti. Büyükşehir Belediye Reisi Dr. Memduh Büyükkılıç, depremzede vatandaşlara Site Hastanesi’nde haddinden fazla evire çevire bakıldığını anlatım ederek; “Kent Hastanesi’nde tedavileri devam fail depremzede vatandaşlarımızı Bakanımız Sayın Taner Şans ile gelişigüzel musahabe ederek, bizlerden aynı istekleri olup olmadığını sorduk. Hamdolsun depremzede vatandaşlarımıza Site Hastanemizde haddinden fazla iyicene bakılıyor. Sunulan hizmetlerden haddinden fazla mutlu kalmaları bile bizleri ayrıca sevindiriyor” diyerek konuştu. Ziyarette Kayseri Kent Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Serhat Koyuncu üstelik Başbuğ Büyükkılıç ve Kader’a eşlik ederek otama gören depremzede vatandaşların durumu hakkında bilgiler verdi.

Tedavileri bitmeme eden depremzede vatandaşlarda ziyaretleri, ilişki taalluk ve destekleri üzere Büyükkılıç’a teşekkür ettiler. – KAYSERİ

Share: