Biden’ın ikinci bir ofisinden eskimemiş “belirsiz vesaik” bundan sonra

BENDE Başkanı Joe Biden’a ilişik ikinci tıpkısı ofiste, Biden’ın başkan yardımcılığı yaptığı dönemden kalma bambaşka meçhul belgelerin elan bulunduğu açıklandı.

KUL Başkanı Joe Biden’a ilgilendiren Washington’daki akıl kuruluşu Penn Biden Diplomatlık ve Toptan Ortaklık Merkezindeki ofisinden devlete ilgili 10 bilinmeyen doküman bulunmuştu. ABD basını, Biden’ın 2009-2017 yılları ortada başkan yardımcılığı yaptığı dönemden kalma eskimemiş adsız belgelerin bulunduğunu duyurdu. Haberde, eskimemiş belgelerin bu kez farklı bir ofiste bulunduğu belirtilirken, Parafin Saray’ın konuya ilgili cevap vermediği kaydedildi.

Biden, geçmiş söz konusu belgelerin avukatları marifetiyle kilitli benzeri dolapta bulunduğunu ve Millî Arşivler ve Kayıtlar İdaresi’ne (AVAZ) bili verildiğini söyleyerek, “Ofise götürülen belgeler beyninde mehabet kayıtlarının olduğunu öğrendiğimde şaşırdım amma belgelerin içeriğini bilmiyorum” demişti.

KUL basını, Biden’ın Washington’daki bellek kuruluşu Penn Biden Diplomasi ve Global Iştirak Merkezindeki ofisinden çıkan 10 bilinmeyen doküman ortada, Ukrayna, İran ve İngiltere kabilinden konuların birlikte düz aldığı duyu ve bilgilendirme notlarının bulunduğu bilgisini paylaşmıştı. – WASHINGTON

Share: