Beklenti Karan: “Haddinden Fazla print tıpkısı karşılaşma bizi bekliyor”

Geçen hafta Ankara Demirspor’u 1-0 yenik eden Kastamonuspor, 2. Lig Al Kol lideri Kocaelispor maçı hazırlıklarına başladı. Antrenmanda mütekellim Kastamonuspor Beceri Direktörü Beklenti Karan, galibiyet parolası ile sahaya çıkacaklarını belirterek, “Kocaelispor, bana bakarak ligin favorilerinden bire bir tanesi, şampiyona adayı, önder. Çok pres tıpkı maç bizi bekliyor” dedi.

TFF 2. Tabur Al Kol’ta geçen hafta deplasmanda Ankara Demirspor ile karşılaşan Kastamonuspor, müsabakadan 1-0’lık skorla galip ayrılmıştı. 11 Meyan Ahzüita haset Kastamonu Gazi Stadyumu’nda, lig şampiyonu Kocaelispor ile karşılaşacak olan Kastamonuspor, karşılaşma üzere hazırlıklara başladı. İsmail Dikmenli Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ağırlıklı olarak hava çalıştı. Basına kategorik kendisine gerçekleştirilen antrenmanda değerlendirmelerde mevcut Maharet Yönetmen Ümit Karan, serencam 5 haftada 3 galibiyet aldıklarını belirterek, “Topluluk yerine oylumlu ayrımsız çıkış yakaladık. Ankara deplasmanı çok zordu, heybetli ve özveren ayrımsız takımdı. Kişi sahasında yenilgi almayan bire bir takımla müsabakaya çıktık ve galip ayrıldık. İyi savunma yaptık, bereketli mızıka oyunu oynadık. Yekpare mızıka arkadaşlarımı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

“Gaye belirtmeden, karşılaşma karşılaşma önümüze göre gitmek istiyoruz”

Kocaelispor maçına bildirme ongun sonucu kabul etmek amacıyla çıkacaklarını belirten Ümit Karan, “Bu hafta dahi Kocaelispor ile karşılaşacağız. Kocaelispor, bana bakarak ligin favorilerinden bire bir tanesi, şampiyona adayı, önder. Haddinden Fazla edisyon benzeri karşılaşma bizi bekliyor. Buradan bile istediğimiz sonucu alıp sonuç maçı güzel bire bir şekilde bitirip devre arasında yapabileceğimiz transferleri düşüneceğiz. Bizim hedeflerimiz bu sonuç iki maçta da galiba evet. İkinci yarıda toplayacağımız puanlarla Play-Off’a kadar gidebiliriz. Heybetli olan bire bir dahaki sezonun esas kadrosunu inşa etmek, şampiyon takımını yapmak. Bu yıl amacımız toplayabileceğimiz kadar fakül almak. Hedef belirtmeden, karşılaşma maç önümüze göre başvurmak istiyoruz” diyerek konuştu.

“Kastamonu halkının maça de gelmesi lazım, bundan sonra bindi vermemiz gerekiyor”

Taraftarlara çağrıda kâin Ümit Karan, şu ifadelere meydan verdi:

“Yalınç tıpkısı proses değil, Bildiğiniz kabilinden, Kastamonuspor zaman başında çok kalın çekti. Topluluk yerine, dümen namına Kastamonu için çok kocaman icraat yapıyoruz. U-19, U-17’den çıkarttığımız oyuncular var. Buraya genç oyuncular kazandıracağız. Akademiden çıkartabileceğimiz oyuncular çok yüce. Kulübün dirimsel kaynağı adına baktığımız bu oyuncular milli takıma kadar yükselirse bizi yeryüzü mutu edecek molekül odur. Kastamonu hesabına çokça çalışıyoruz. Ilişki olmalıyız. Kastamonu halkının maça de gelmesi geçişsiz, çıktı bindi vermemiz gerekiyor. Vakit Kaybetmeden futbolculara değil, yönetime üstelik bindi vermek gerekiyor. Bazen şeyler futbolda bekâr olmuyor. Tığ çalışıyoruz, inşallah maçlarda iyi sonuçlar almaya bitmeme ederiz” şeklinde konuştu. – KASTAMONU

Share: