Abb’den Etimesgut, Gölbaşı ve Beypazarı’na Spor Temalı Park…Mansur Aheste: “3 Parkı 23 April 2023’e Kadar Ankara’mıza Kazandırıyoruz”

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Etimesgut, Gölbaşı ve Beypazarı ilçelerine hep 23 bin 44 metrekare alan üzerine, 10 milyon 488 bin TL maliyetle spor temalı park yeri alanı kuracak. ABB Başkanı Mansur Yavaş, projeyi toplumsal iletişim araçları hesaplarından “Etimesgut, Gölbaşı ve Beypazarı’nda 23 bin 44 metrekare alana spor temalı parklar yapıyoruz. Koşu ve üslup yolları, spor sahaları ve birçok sportif aktivitenin yapılacağı alanların bulunacağı 3 parkı 23 April 2023’e kadar Ankara’mıza kazandırıyoruz” paylaşımıyla duyurdu.

ABB, kazandırdığı yeşil alanlarla kentin çehresini değiştirirken yıpranmamış yeşil düz ve park yeri imal çalışmalarına dahi bitmeme ediyor. Bu çerçevede ABB Yer Siper ve Taharri Ofis Başkanlığı, Etimesgut Bağlıca, Gölbaşı Karşıyaka ve Beypazarı Ayvaşık mahallelerinde bütün 23 bin 44 metrekare alana kurulacak üç spor temalı park için çalışmalara başladı.

23 NİSAN 2023’E KADAR TAMAMLANMASI PLANLANIYOR

Koşu ve gidiş yolları, spor sahaları ve bir nice sportif aktivitenin yapılacağı alanların bulunacağı üç parkın, 23 April 2023’e kadar başkente kazandırılması planlanıyor. Etimesgut, Gölbaşı ve Beypazarı ilçelerine yapılacak spor temalı parkların maliyeti ise 10 milyon 488 bin TL adına belirlendi. Etimesgut’a 6 bin 570 metrekare, Gölbaşı’na 13 bin 854 metrekare ve Beypazarı’na ise 2 bin 620 metrekare kayran üzerine kurulacak üç ayan spor alanı ve parklarda koşu ve reviş yolları, berrak spor sahaları, fitness, bala oyun, istirahat ve habitat alanları kayran alacak.

BAŞKAN ÇETIN DUYURDU

Başkan Aheste de üç ilçede başlatılan otopark projesini sosyal iletişim araçları hesaplarından zaman yaptığı paylaşımla duyurdu. Güç’ın paylaşımı, şöyle:

“Etimesgut, Gölbaşı ve Beypazarı’nda 23 bin 44 metrekare alana spor temalı parklar yapıyoruz. Koşu ve reviş yolları, spor sahaları ve bir nice sportif aktivitenin yapılacağı alanların bulunacağı 3 parkı 23 Nisan 2023’e büyüklüğünde Ankaramıza kazandırıyoruz.”

Share: