Batman’da Bronz ve İnanç aileleri arasında sulh sağlandı

Batman’üstelik benzeri kamer geçmiş Tunç ve İnanç aileleri fertleri ortada meydana mevrut ve 3 kişinin yaralandığı taşlı bıçaklı çarpışma ile başlayan yağılık, iş adamı Esat Ekremoğlu ve bazen orgazm önderlerinin girişimleriyle barışla sonlandırıldı.

Batman’bile analog birçok olayı girişimleri sonucunda barışla sonuçlandıran iş kadını Esat Ekremoğlu, aileler arasında başlayan husumetlerin barışla sonuçlanması olayların büyümemesi açısından iri ehemmiyet taşıdığını söyledi. İş adamı Ekremoğlu, “Bu çevrim ilimizde bulunan orgazm önderleri, İsmet Demir, Deniz Çipo, Anlaklı Ekinci, Fethullah Akburak ve sair hisse senedi adamlarıyla birlikte aralarında husumet bulunan iki ailemizi bir araya getirerek olayların büyümemesi amacıyla barıştırdık. Bu iki ailemiz barışı seçerek öz huzurlarıyla birlikte kentin huzuruna birlikte ulama sağlamıştır. Maatteessüf ilimizde akıbet günlerde kâh aileler ortada meydana gelen kavgalar yüzünden hepimizi üzen ölümler meydana gelmiştir. Beklenti ederim kim bu iki ailelerimiz beyninde başlayan sulh kalıcı olur ve değişik husumetli ailelerimize bile benzer evet. Bu barışa yardım sağlayıcı seçkin iki ailemize ve yetinme önderlerimize teşekkürname ediyorum” dedi.

Ekremoğulları aksiyon merkezinde düzenlenen barış töreni, ailelerin tıpkısı araya gelerek tokalaşmasının peşi sıra okunan dualar ile akıbet buldu. – BATMAN

Share: