BALIKESİR – YANLIŞSIZ Öğür Umumi Komutan Yardımcıları Kırıcı ve Kandemir, şişman açılış töreninde konuştu

Balıkesir’birlikte, “Balıkesir OSB, Çamlık Budun Bahçesi, Ardıçtepe Barajı ile Yapımı Tamamlanan Başka Projelerin Şişman Açım Töreni” düzenlendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Kuva-yı Milliye Meydanı’nda gerçekleştirilen törende mütekellim YANLIŞSIZ Fırka Umumi Başkan Yardımcısı Hamza Elem, tümen yerine yıllardır birçok hizmetlerinin olduğunu söyledi.

Millete hizmet noktasında aşkla ilerlediklerini belirten Yara, şöyle devam etti:

“Birileri seçkin seferinde ‘Bunlarda artık coşku bitti, bunlar daha çok yoruldular, bunlar bundan sonra bıktılar’ kabil sözler söyler. Beklerler ki temas seçimde bu kavim, Recep Tayyip Erdoğan’a ve el arkadaşlarına, onların yaptığı sosyete mühendisliğiyle beklediklerini versin. Aslında bu milletten medet ummazlar. vaktiyle milletle seçim soldurmak üzere uğraşmadan hoppadak bürokrasi içindeki vasilik kurumlarıyla istedikleri ideolojide bu milleti yönetmeye çalıştılar. Deminden tığ sizlerin oylarıyla, sizlerin destekleriyle, referandumda yüzdelik 50 artı 1’i getirince ezberleri bozuldu.”

Incitici, milletin dağılmış meseleleriyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sınava bağımlı tutulmaya çalışıldığını vurguladı.

Başörtüsü konusuna değinen Incitici, “Biz biliyoruz ki bu ülkede başörtülü kardeşlerimizle, esas kategorik kardeşlerimizle beraber kardeşçe bugüne büyüklüğünde geldiler. Başörtülüler, başı açıklar arasındaki nifakı, fitneyi, bu milleti içine siz koydunuz. Bunu yapan CHP faşizmi oldu.” dedi.

CHP vasıtasıyla başörtüsü konusunun samimiyetsiz şekilde intihap öncesi baştan gündeme getirildiğini tabir eden Izdırap, şöyle konuştu:

“Haydi bakalım buyurun anayasayla bu arada bu meseleyi çözelim, benzeri henüz kadınlarımız ortada başörtülü, başı çıplak ayrımı fitnesi yapamasın CHP zihniyeti. Demin dahi gene milletten diploma alamayacaklarını biliyorlar evet gine cemiyet mühendisliği yapıp cevaz almaya, icazetname almaya gidiyor birileri. Amerika Bir Devletleri’ne gidiyorlarmış. Bundan aynı süre evvel Amerika Birleşik Devletleri Başkanı bir açıklama yapmıştı, ‘Türkiye’deki muhalefeti bir çevrede tutacağız’ diye. Onun konusunda tıpkı baktık ‘altılı masa’ diye niteleyerek aynı şey oluşturuldu. Altılı masa içinde daima tartışmalar, altılı masadan şehadetname aldı alamadı anlaşılan değil. Ama diploma algı bire bir kayran var emretmek ki Amerika Müttehit Devletleri’nden şehadetname kabul etmek gerekiyor. demincek CHP Genel Başkanı ABD’ye deyip şehadetname takanak. İcazeti ABD’bile kontrol Kemal Kılıçdaroğlu, icazetname, Balıkesir, Kuva-yı Milliye Meydanı’nda, işte tığ icazeti Kuva-yı Milliye Meydanı’ndan alıyoruz.”

“Türk milleti yalman durdu ve evelallah Tayyip Erdoğan’ı yıkamadı bunlar”

YANLIŞSIZ Öğür Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir dahi meydandakilere “2023’e amade mısınız?” sorusunu sorarak, “peki” cevabı aldı.

Türkiye’nin çokça büyük sıkıntılardan geçtiğini tamlayan Kandemir, şunları kaydetti:

“Nice badireler atlattık bütün beraber, ara sıra dağlardan uğradık saldırıya, kimi vakit ellerinde kalemleriyle yalılarından şalter uzattılar bize. Ama Balıkesirli dik durdu, Türk milleti yalman durdu ve evelallah Tayyip Erdoğan’ı yıkamadı bunlar, yeniden yıkamayacaklar. 2023’te Balıkesir’birlikte, Türkiye’da bir kamet yazıyoruz, bugün bunun ayak sesleri var. 2023’te Topluluk İttifakı olarak ahali ele iştiyak gönüle, tarihimizin sunma yüksek oyunu takanak, Türkiye’birlikte Türkiye yüzyılını yazacak kadroları hareket başına getireceğiz. İşte biz bugün bu coşkuyu görmüş olduk.”

Share: