ATSO yönetimi, Ilbay Çuhadar ve Başbuğ Kılınç ile ayrımsız araya geldi

Adıyaman Tecim ve Uran Odası (ATSO) Umumi Heyet Başkanı İrfan Torunoğlu ve beaberindeki umumi heyet üyeleri, Vali Mahmut Çuhadar ile Şehremini Süleyman Kılınç’ı makamında mülakat etti.

Ilbay Mahmut Çuhadar ile Şehremini Süleyman Kılınç’ı musahabe eden ATSO Başkanı İrfan Torunoğlu’na, ATSO Yönetim Kurulu Komutan Yardımcısı Mahmut Arslan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Eroğlu, İsmet Atay, Abdurrahman Lüks, Ahmet Dinç, Fatin Rüştü Takatli Turani, Şiir Serdar Köken, Genel Yazman Ahmet Çakır ve meclis üyeleri zevcelik etti.

ATSO umumi heyet geçmiş adına Ilbay Mahmut Çuhadar’ı müzakere etti. Ziyarette konuşan ATSO Başkanı İrfan Torunoğlu, yönetim kurulu adına yıpranmamış dönemde ATSO üzere etkili bire bir kurumu başarıyla işaret etmek amacıyla bundan sonra ceht gider edeceklerini söyledi.

Ziyarette Ilbay Mahmut Çuhadar, Ticaret ve Sanayi Odasının Umumi Heyet Başkanı İrfan Torunoğlu’nu ve eskimemiş yönetimi tebrik ederek, başarılar diledi.

İrfan Torunoğlu ve beraberindeki heyet henüz sonradan Şehremini Süleyman Kılınç’ı makamında musahabe etti.

Torunoğlu’nu ve eskimemiş yönetimini kutlayan Belediye Reisi Süleyman Kılınç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Ziyarette ATSO’nun koordinasyonunda faaliyetlerini sürdüren ASGEM’in işlerliğinin arttırılması üstüne düşün alışverişinde bulunulurken coğrafi işaretli im ve markalaşma üzerine belediye ve ATSO’nun işbirliğiyle çalışmalar yürütülmesi konuşuldu. – ADIYAMAN

Share: