Alkollü kullandığı rahatlık aracıyla kaymakamlık yapan Şehremini pişmanlığını dile getirdi

Kırklareli’nin İnece Beldesi Şehremini Şahabettin Vardar, kullandığı karşı arabasıyla geçirdiği gidiş geliş kazasına ait bu şekilde anılmak istemediğini, vatandaşlardan defo dilediğini belirtti.

Vardar, aynı restoranda düzenlediği matbuat toplantısında, ilkgüz ayının evvel haftasında bir restoranda planlı yemekli derinti sonrası evine gittiği esnada gidiş geliş kazası geçirdiğini hatırlattı.

Toplantıda etanol aldığını rapor eden Vardar, şoförü izinli olduğu üzere rahatlık arabasını kendisinin kullandığını belirtti.

Evine gittiği sırada önüne kapik çıktığını ve çarpmamak için frene bastığını encam süren Vardar, şöyle devam etti:

“Stabilize yolda 50-60 kilometre süratle gidiyordum çok bereketli hatırlıyorum. Önüme köpek çıktı ve köpeğe vurmamak amacıyla frene bastım kaydı. Ahali frenini çektim bu posta dahi kaydı makine. Köpeği kurtardık. Evime 200 metre büyüklüğünde duruluk kalmıştı.Tabii bu şekilde anılmak istemezdim. Bu konuyla ilgilendiren halkımızdan kusur diledim, yapmamam gerekiyordu ancak şoförüm bile o devir izinliydi. Soruşturmada değme sevgili namevcut. Bizlerin birlikte zaafları olabiliyor, hatalarımız olabiliyor. Bizde insanız.”

Vardar daha sonraları toplantıda 8 almanak uray başkanlığı görevi sürecinde yapılan ve yapılması planlanan projeleri anlattı.

Olay

İnece Belediye Reisi Şahabettin Vardar belediyeye ilişik 39 DOĞRU 328 plakalı rahatlık aracı ile İstasyon Mahallesi’nde trafik kazası yapmış, hafif yaralanarak ambulansla Kırklareli Eğitim Bilimi ve Araştırı Hastanesi’ne bertaraf, tedavisi sonrası taburcu edilmişti.

Kırklareli Valiliği da bu kapsamda 6 Ilkgüz tarihinde Vardar’ın bakım aracını “hizmet dışı ve alkollü kullandığı” iddiasıyla inceleme başlatmıştı.



Share: