Akıbet an haber! Kira zammına, oteli yakarak yanıt verdi… 5 kıvrım otel alevlere doğrulama oldu

Icar zammına, oteli yakarak cevap verdi… 5 kıvrım otel alevlere teslim oldu

Motosikletten aldığı benzinle oteli yaktı

MUĞLA – Muğla’nın Marmaris ilçesinde, iddiaya bakarak otel sahibinin amerikan bar işletmesine icar zammı isteğine kızan müstecir, motorundan çektiği benzinle bardaki masa ve sandalyeleri ateşe verdi, oteli yaktı. Yangında dumandan etkilenen 12 birey hastaneye kaldırıldı.

Olay bu sabaha alın 03.00 sularında Siteler Mahallesi 209 sokakta kâin 30 odalı bir otelde meydana geldi. Alevleri gören vatandaşların ihbarı üstüne görüngü hesabına atıf edilen çok sayıda ivedi arkalama ekibi ilk otelde konaklayan 2 si yavru 12 kişiyi odalardan tahliye ederek hastaneye sevk etti. Hastanede tedavi altına alınan turistlerin dumandan etkilendiği esenlik durumlarında hayati felaket olmadığı bildirildi. İtfaiye ve TOMA’lar ile taharri altına alınan otel yangınında otel kullanılamaz ayla geldi.

“Otel sahibine kızdı benzinle oteli yaktı”

Yangın ile ilgili açık çaplı sormaca başlatan Marmaris İlçe Güven Müdürlüğü ekipleri görgü tanıklarının ifadelerine sarrafiye vurdu. Otelin amerikan bar kısmında kiracı olan M.O isimli şahsa ulaşan ekipler yangını M.O.’nun çıkardığını tespit ederek gözaltına aldı. İddiaya göre otelin bar kısmında İ.A isimli arkadaşı ile eş yerine kiracı olduklarını belirten M.O verdiği ifadede, kiraladıkları işletmenin otel sahibi olan Y.K evet daima kira zammı isteği yaptığı için kızarak motorundan benzen çektiğini, amacının vakit kaybetmeden iskemle ve masaları yakmak olduğunu otelin yanmasını katiyen istemediğini ve çokça nadim olduğunu belirterek yangını çıkardığını itiraf etti.

“Herkesi kurtardılar”

Coşkunluk esnasında taraf otelde nazil Mehmet Sıtkı Tığ, gece olayın gürültüsü ile uyandığını rapor ederek “Balkondan hariç baktığımda insanların burada toplandığını, itfaiye aracı polis güçleri araçlarını gördüm. Ego bile aşağıya indim. elektrikler kesilmişti. merdivenlerden aşağıya yürüdük. Sanırım aşevi bölümünde cuşuhuruş kullanılmış. Dumanlar bizim tarafa da gelmişti. İtfaiye zamanında engelleme etti. herkesi kurtardılar, seçkin külfet oluşmadı” dedi.

Coşkunluk sırasında alay malay oldukları belirlenen iki İngiliz vatandaşı karı ile ortağı İ.A ifadeleri alındıktan sonra erkin bırakılırken M.O.’nun emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bilgisi edinildi.

Share: