Ilbay Orhan Yağlı karı muhtarlarla tıpkısı araya geldi

Kızılağaç Mahallesindeki toplantıya Muğla Valisi Orhan Semiz’nın birlikte Ilbay Yardımcıları Ula Kızılsöğüt muhtarı Güler Keleş, Ula Kızılyaka muhtarı Selma Şensoy Vahim, Köyceğiz Yıpranmamış Muhtar Hatice Torlak, Menteşe Yeniköy muhtarı Nevike Öcalan, Yatağan Han muhtarı Gülgün Sav, Fethiye Kesikkapı muhtarı Süzen Taşar, Marmaris muhtarı Gülüzar Tekpak, Adaköy muhtarı Sermin Güvenç, Armutalan muhtarı Perihan Futbolcu katıldı.

Muhtarların büyüklük-kavim bütünleşmesinin tesisinde başrolde olduğunu belirten Ilbay Orhan Gödeş, muhtarların vatandaşların ihtiyaçlarının ve beklentilerinin karşılanması ve sorunlarının çözüme kavuşturulmasında de önemli bire bir yere sahip olduğunu söyledi.

Kadın muhtarların sosyal konularda daha duygulu olduğunu belirten Ilbay Orhan Gödeş, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişigüzel devir rapor ettiği kabilinden ‘Yerinden oynayan bir kaldırım taşından, susuzluktan kuruyan ağacın yeşertilmesine; kalemi-defteri sıfır öğrencinin ihtiyacının karşılanmasından, yüreği yanan ananın-babanın tesellisine kadar hayatın seçkin alanında sizler varsınız. İyi ki varsınız” dedi.

Ilbay Orhan Tavlı, “Vatandaşlarımızın derdini, ihtiyacını ve sorunlarını çözmenin peşinde koşarak adeta mahallelerinizin ablası, annesisiniz. Bizler dahi sizlere bu görevinizde tamam kurumlarımızla birlikte destek oluyoruz. Mahallelerimizdeki gelişigüzel gerekseme sahibi vatandaşımıza vurmak, devletimizin şefik, merhametli ve müşfik elini onlara uzatmanın derdindeyiz” ifadelerini kullandı.

Toplantıda bayram düz muhtarlar mahalleleriyle ilgilendiren murat ve önerilerini dile getirdiler.

İhtiyaç ve taleplerin çözüme kavuşturulması amacıyla zaruri çalışmaların yapılacağını tamlayan Ilbay Orhan Semiz, devletimizin bütün kurumlarıyla vatandaşın hizmetinde olduğunu söyledi. – MUĞLA

Share: