4. İlçe Müftüleri Kongresi sona erdi

4. İlçe Müftüleri Kongresi sona erdi

ANKARA – Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen 4. İlçe Müftüleri Kongresi, Ilmek İşleri Başkanı Mehabetli Erbaş’ın başkanlığını yaptığı kapanış oturumu ile sona erdi.

Kızılcahamam’da planlı 4. İlçe Müftüleri Kongresi, Ilmek İşleri Başkanı Erbaş’ın başkanlığını yaptığı kapanış oturumunun arkası sıra sona erdi. Kült İşleri Başkanlığınca “Din İşleri Başkanlığının Ati Perspektifi, Hizmetler, Hedefler, Stratejiler” gündemiyle Kızılcahamam’da gerçekleştirilen toplantıda, 5 dönüş süresince Başkanlığın kayırıcı düzem yöneticileri ve kaymakamlık müftüleri tarafından Başkanlığın yürüttüğü hizmetler, hedefleri ve stratejileri enformasyon edildi. Ilmek İşleri Başkanı Erbaş, Ilmek’in daha pir amal yapması açısından kongrenin yarayışlı olduğunu belirtti. Erbaş, Hazreti Muhammed’in istişaresiz hiçbir hareket yapmadığını hatırlatarak, müftülere bulundukları ilçedeki personelle daima konuşma yapmaları tavsiyesinde bulundu.

“Daha fazla çalışmalıyız”

İnsanlara çalıştığının karşılığının verileceğini ve bunu de Allah’ın üstenme ettiğini anlatım fail Erbaş, “Hep bu ilkeler, ayetler, hadisler ve bin 400 kesir almanak medeniyet tecrübemiz bize bunu gösteriyor. Ki çalışmışsa çalıştığının karşılığını alıyor. Bizler henüz aşkın çalışmalıyız” diye niteleyerek konuştu.

5 periyot süren kongreye Ilmek’in eğin düzey yöneticileriyle birlikte kaza müftüleri katıldı.

Share: