20 ilde senkronik Müsilaj-2 Operasyonu başlatıldı! 233 berbat için yakalama kararı var

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Itimat Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkanlığı koordinasyonunda organize suç örgütleriyle mücadele kapsamında henüz evvel planlı operasyonların arkası sıra çalışmalara bitmeme edildi.

KOM EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ

Bu kapsamda deniz boyu şeridinde yaşayanların üzerinde gravite, kuvvet, zılgıt ve hüküm yöntemlerini kullanarak kendilerini şevket erklerinden faik göstermeye çalışan, mutluluk turizmini ters etkileyen mafya tipi tevhit yanlışlık örgütleri ve bu örgütlere cebe sağlayıcı suç gruplarına müteveccih Cumhuriyet başsavcılıklarının talimatları doğrultusunda ÇIFTLIK Ofis Başkanlığı koordinasyonunda harekete geçildi.

20 İLDE 12 ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜ BELİRLENDİ

Adana, Antalya, Kültürlü, Balıkesir, İzmir, Muğla, Sazak, Bursa, Çanakkale, Samsun, Hatay, İstanbul, Kargaşa, Tekirdağ, Giresun, Kastamonu, Bartın, Düzce, Rize ve Zonguldak tutmak için 20 ilde “yanlışlık gitmek için teşekkül dayamak, örgütün faaliyetleri kapsamında doyumluk, tefecilik, tehdit, isteyerek katil” suçlarını işleyen 12 tevhit yanlışlık örgütü tespit edildi.

Ayrıca söz konusu örgütlere silah gerçekleştirme ederek 6136 sayılı Kanun’a muhalefet suçunu hareketli, amme güvenliği ve barışına gözdağı oluşturan 27 yanlışlık grubu belirlendi.

EŞ ZAMANLI OPERASYONLAR DÜZENLENDİ

Bunun üzerine Cumhuriyet başsavcılıkları marifetiyle haklarında denetleme kararı verilen 233 şüphelinin yakalanması için bu sabahleyin eş anlı “Müsilaj-2 Operasyonu” düzenlendi.

Share: