YouTube’dan bakir kazıma sansürü

YouTube imdi kürtajı “yanlış brifing” başlığı altında denetleyecek. Yetkililer yoluyla güvenli car edilen kazıma yöntemleri için yanlış bilgiler içeren videolar ve “alternatif” yöntemleri heveslendirme fail videolar, politika değişikliği kapsamında kaldırılacak.

Iştirak, Twitter’dan, “Bugünden başlayarak, önümüzdeki biraz hafta içinde, emniyetli olmayan kürtaj yöntemlerine ilişkin talimatlar sağlayıcı yahut tıbbi hatalı bilgilendirme politikalarımız kapsamında kürtaj güvenliğiyle ilgili hatalı iddiaları motivasyon fail içeriği kaldıracağız” açıklamasını yaptı.

YouTube: Politikalar, esenlik yetkililerinin yayınladığı rehberliğe dayanıyor

Iştirak, YouTube’un esenlik ve tıbbi konulardaki politikalarının “esenlik yetkililerinin yayınladığı rehberliğe dayandığını” ve “insanları afiyet konularında mezun kaynaklardan mevrut içeriğe bağlamaya” evleviyet verdiğini bildirdi.

Russian Today’in haberine bakarak gittikçe, kazıma konusuyla ait videolar ve kontrol sonuçları “izleyicilere domestik ve toptan sağlık otoritelerinden ilişki ve hikmet sağlayıcı bire bir hikmet paneli” ile etiketlenecek.

Ne olmuştu?

YouTube henüz ilk kusurlu bilgilendirme politikasını, alelhusus pandemi ile ilişik, aşıların güvenliğine ilişkin “yerel afiyet yetkililerinin veya DSÖ’nün yönergeleriyle çelişen içeriği” engel olmak üzere kullanmıştı.

2022 başlarında, BENDE’de koskocaman kıtlık sebebiyle listeye “bebekler üzere ana sütü yahut ticari yöntem hesabına alternatif formüller” tanıtımı eklendi.

BENDE’de kürtaj yanlısı protesto: 17 Kurultay üyesine gözaltı

 

ABD’deki kazıma kaosunda bakir gelişme!

 

İki dev bankadan kürtaj turu!

 

Vatikan, KÖLE Faziletkâr Mahkemesinin kazıma kararından kıvançlı

 

ABD Faziletkâr Mahkemesi’nden kazıma kararı

 

Biden’ın kazıma yasası Cumhuriyetçilere takıldı

 

Share: