YANLIŞSIZ Partili Elitaş’tan dikkat çekici sözler! ‘Bir iğbirar var, öfke var SELIM Parti’ye karşı’

DÜRÜST Partili Elitaş’ın tutum ve partisine ilişik sözleri ilgi çekti. DÜRÜST Öğür’ye hiddet olduğunu dile getirdikten bilahare bunun nedenini kazançlı sıkıntılara bağlayan Elitaş, konuşmasının devamında “SELIM Partili arkadaşlar o büyüklüğünde sitem ediyorlar ki… ‘Ya illet böyle yapıyorsunuz’ diyerek üzüntülerini tabir ediyorlar” açıklamasında bulundu.

“BİZİM GİBİ ÜLKELERE ETKİSİ DAHA ERDEMLI OLUYOR”

Elitaş, TV1 kanalında katıldığı programda gündeme ilişik değerlendirmelerini paylaştı. Global çapta benzeri soylu erki kriz yaşandığına özen çeken Elitaş, şunları söyledi:

“Şu anda aynı gücenme var, ayrımsız hiddet var YANLIŞSIZ Parti’ye cebin. Hesaplı sıkıntılardan kaynaklı ‘Münasebet böyle?’ diyenler var. Ama hakeza toptan bazdaki ayrımsız iktisadi etki ne devir oldu bilmiyorum amma herhâlde 70’lerde petrol kriziyle ortaya çıkan bir sıkıntıydı. O devir çok önde olan Doğruluk Partisi’ni ikinci parti haline getirmişti, tek başına iktidardan almıştı. Ancak 1929 buhranından henüz gelecek tıpkı iktisadi krizle yüz yüze dünya. Bizim kabil ülkelere etkisi henüz erdemli oluyor.”

“SELIM PARTİLİ IHVAN SİTEM EDİYOR”

Elitaş konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bu sıkıntıya rağmen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yegâne almaşık olması, Halk İttifakı’nın tek güvenli odak olması önümüzdeki süreçte sandık başına gidecek vatandaş sağduyusunu yapacak. Bizimle birlikte yürüyen AK Partili ihvan o kadar sitem ediyorlar kim… ‘Ya sebep hakeza yapıyorsunuz’ diye üzüntülerini rapor ediyorlar.”

ANASAYFAYA GÖRÜNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Share: