Vincenzo Montella’dan depremzedeler için arkalama çağrısı

İtalyan basınına mütekellim Adana Demirspor Maharet Direktörü Vicenzo Montella, yer sarsıntısı felaketinde evini kaybeden insanlar üzere yardım çağrısında bulundu.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Türkiye’deki depremleri ve sonrasında yaşananları İtalyan basınına anlattı. Dün akşam ezanı Hatay’birlikte meydana mevrut depremlerin peşi sıra konuşan Montella, “Burada insanlar sokaklarda ve filhakika yaşanan büyük korkuya ayrımsız yenisi daha eklendi” dedi.

Depremzedeler için arkalama çağrısında birlikte mevcut İtalyan teknik adam, “İnsanların yardım edeceğine eminim. Bu yardımın temel amacı depremde evini kaybeden insanlar amacıyla rekiz karı beğenmek olacak. Belediye, inşa evler amacıyla tıpkısı düz belirledi ve oraya bu evlerden yapılacak” diye konuştu.

Montella, Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerin ardından kurduğu yardım derneği marifetiyle afetten etkilenen vatandaşların konaklayabilmesi için kurma aile yapılması ve ailelerini kaybeden çocukların eğitim masraflarının karşılanması amacıyla bağış topluyor. – İSTANBUL

Share: