Ünlü isimlerden Meral Akşener’in 6’lı Masa’ya rest çekmesine kaba aksülamel

6’lı Masa’dahi 5 liderin cumhurbaşkanı adaylığı üzerine Eksiksizlik Kılıçdaroğlu isminde uzlaşmasına İYİ Fırka Genel Başkanı Meral Akşener’den itiraz geldi. Anketlerde Mansur Bunaltıcı ve Ekrem İmamoğlu isimlerinin öne çıktığını söyleyen Akşener belediye başkanlarına çağrı yaptı. Akşener’in siyasa gündemine oturan restine adlı isimler birlikte ağızsız kalamadı.

ADLI İSİMLERDEN TEPKİ

Zaman ahit yaptıkları politik paylaşımlarla ruzname olan birçok adlı ölümlü içtimai iletişim araçları hesaplarından peş peşe paylaşımlar yaptı. Bir Nice beniâdem, Akşener’i seçime eyyam kaldığında aldığı karardan ortalık anif tıpkı şekilde eleştirdi.

İşte adlı isimlerin paylaşımları…

ŞAHAN GÖKBAKAR

“Bence topyekün ülkece 1 dönem süreyle susalım. Ülkede dolgun halde 1 günce “tababet” oynayalım. Yeter, benim kafam kaldırmıyor imdi. Öyle şeyler yarmak istiyorum ki! Amma yazmamak mı akıllıcasına, yazmak mı değişmeyen vermiyorum…”

GÖKHAN ÖZOĞUZ

“Bu dünyada insanlar ve karakterleriyle müteallik kavi biricik ayrımsız doğru vardır o bile huylu huyundan vazgeçmez!”

ATİLLA TAŞ

“Tayyip Erdoğan’ın yaptıramadığı aykırılık kenetlenmesini Meral Akşener başardı. Eksiksizlik Kılıçdaroğlu’nun adaylığını güçlendirdiği kabilinden, önemli hatalarıyla birlikte aksülamel topladı.”

GANİ BEŞARET

“Bir ekspoze da ego yapayım. Meral Akşener ‘Tayyip Erdoğan’ın başkan seçilmesini, Eksiksizlik Kılıçdaroğlu’nun komutan seçilmesine’ tercih etmiştir…”

İLYAS SALMAN

“Ego marksistim, elbette ülkü adayım denizçakısı gibi ayrımsız marksist-toplumcu namzet olurdu amma bu ya battık evet çıktık vaziyetinde istediğim aday olmazsa sandığa gitmem şımarıklığına düşmeye hakkım bulunmayan. Ulus ittifakının adayı ki olursa olsun oyumu ve desteğimi matlup.”

ASLI İNANDIK

“Yıllardır oturduğun masadan “kumar masası” diyerek kalktığın ve ülkeyi balaban bire bir iştahla yokuştan dun ittiğin bu günü unutmayacağız. 21 yıldır maruz kaldığımız şeye bizi mahkum ika çaban bedel bulmayacak. Muhik mücadelemizi kazanacağız.”

TOMURCUK VUSLATERİ

“Tığ yedik Cenabıhak arttırsın. Sofrayı kuran kaldırsın.”

YALÇIN APAK

“Kıtipiyoz, emniyetli olmayan evlere binlerce lira veriliyor, insanlar sürdürmek üzere çarpık çurpuk zevklerinden de vazgeçiyor, düşüncesini söylemekten korkuyor. Ekonomisi ve hak sistemi dibe vurmuş tıpkısı ülkede yaşıyoruz. Bu düzenin değişmesini kırıcı herkes halkına alın cürüm işliyor.”

BIRINCIL KIZMAZ

“Elan print ama elan sunturlu olacak. Çaresiz gayrimümkün.”

GÜLME DOĞANDEMİR

“Bıktık ağzı bozuk siyasetinizden bu kuşkusuz ayrımsız üslup ya? İtirazınız yok mu bu muameleye kıtipiyoz!”

SERMİYAN MİDYAT

“Önceki Çiller’e… Bilahare Bahçeli’ye… Demincek Kılıçdaroğlu’na… Tarih yine yinelenme etti. Meral Akşener’in İ.P.’iyle kuyuya inilemedi.”

TOPLAMA DAVRAN

“İçerikler, anlamlar, yöntemler ve üste beklentiler tartışılır takı yok ama müşavere taşlama bedel gibiydi, işte buna yazıklar olsun.”

CELİL NALÇAKAN

“Ya aranızda tek mi konuşmadınız bu konuyu şimdiye kadar? Gerçekten alay gibi.”

METİN UCA

“Sayın Meral Akşener çolpa imzayı siz atmadınız mı efendim? Tıpkı yıldır konuşulan bahis geçmiş mü dayatma oldu? GİK kararı Türkiye’nin yegâne eş garipliğinden elan mı mehabetli? Göreve çağırdığınız CHP’li başkanlar Ekrem İmamoğlu ve Mansur Vahim ‘hayır’ derse ne yapacaksınız?”

Share: