Türk spor camiasından Taner Savut üzere taziyet mesajları

Türk spor camiası, zelzele felaketinde hayatını kaybeden Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut için taziyet mesajları yayımladı.

Hatayspor’un, Sportif Yönetmen Taner Savut’un yer sarsıntısı felaketinde hayatını kaybettiğini açıklamasının ardından Türk spor camiasından Savut amacıyla taziyet mesajları paylaşıldı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinde saha düzlük mesajda, “Spor Mabat Süper Grup kulüplerinden Hatayspor’un Sportif Direktörü Taner Savut’un ülkemizi kanun boğan hareket felaketinde hayatını kaybettiğini derin bir mahzunca öğrenmiş bulunuyoruz. Taner Savut’a Allah’tan rahmet; acıklı ailesine, yakınlarına ve Hatayspor camiasına başsağlığı dileriz. Bu vesileyle bir kere henüz depremde kaybettiğimiz yekpare vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza ivedili şifalar diliyoruz. Aziz milletimizin başı esen olsun, bu teessürat bire bir henüz yaşanmamak amacıyla son bulsun” ifadeleri kullanıldı.

Hatayspor Ustalık Direktörü Yanardağ Demirel ise Savut için, “Hatayspor Sportif Direktörümüz, eşsiz say arkadaşım, yüreği adamakıllı kardeşim Taner Savut’u kaybetmenin tarif edilemez acısı içindeyim. Değme devir balaban benzeri bağlılaşım ve saygıyla hatırlanacaksın. Tamam sevenlerinin, hepimizin başı sağolsun” paylaşımını yaptı.

Türk spor camiasından Taner Savut’un vefatı nedeniyle yayımlanan başsağlığı mesajları şu şekilde:

Galatasaray

“Çarkıt futbolcu ve Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut’un, hareket felaketinde son ettiğini dip bir mahzunane öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet, üzücü ailesine, yakınlarına ve bütün ayak topu camiasına başsağlığı dileriz.”

Fenerbahçe

“Bire Bir dolaşma formamızı giyen Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut’un memat ettiğini derin ayrımsız çeki ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah’tan yağmur; ailesine, Hatayspor’a ve ayak topu camiamıza başsağlığı dileriz.”

Trabzonspor

“Hatayspor’un sportif direktörü Taner Savut’un sarsıntı felaketi sonucu hayatını kaybettiğini koyu aynı üzüntüyle öğür bulunmaktayız. Rahmetlik Taner Savut’a Allah’tan yağmur; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve Hatayspor camiasına başsağlığı dileriz.”

Kayserispor

“Ülkemizi yasa boğan yer sarsıntısı felaketinde Hatayspor’un Sportif Direktörü Taner Savut’un dahi hayatını kaybettiğini iri bir mahzunca öğür bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan yağmur; ailesine ve Hatayspor camiasına başsağlığı dileriz.”

Adana Demirspor

“Hatayspor’un Sportif Direktörü Taner Savut’un, ülkemizde meydana mevrut hareket felaketinde hayatını kaybettiğini yoğun tıpkı mahzunca öğrenmiş bulunmaktayız. Savut’a Allah’tan yağmur; ailesine, sevenlerine ve Hatayspor camiasına başsağlığı dileriz.”

İstanbulspor

“Hatayspor’un Sportif Direktörü Taner Savut’un Hatay’üstelik meydana gelen depremde hayatını kaybettiğini büyük ayrımsız mahzunane öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine ve Hatayspor camiasına başsağlığı dileriz.”

Antalyaspor

“Hatayspor’un Sportif Direktörü Taner Savut’un da yer sarsıntısı felaketi sonucu hayatını kaybettiğini büyük tıpkı mahzunca öğür bulunmaktayız. Taner Savut’a Allah’tan rahmet; ailesi, sevenleri ve Hatayspor camiasına başlangıç sağlığı dileriz.”

Alanyaspor

“Bozuk futbolcumuz, kaptanımız ve sportif direktörümüz, Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut’un, zelzele felaketinde vefat ettiğini koyu benzeri üzüntüyle öğür bulunuyoruz. Merhuma Allah’tan yağmur, koygun ailesine, yakınlarına ve eksiksiz futbol camiasına başsağlığı dileriz.”

Ankaragücü

“Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut’a Allah’tan rahmet; özellikle ailesi gelmek amacıyla Hatayspor camiasına mir sağlığı diliyoruz. Mekanı behişt olsun.”

Konyaspor

“Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut’a Allah’tan rahmet; başta ailesi koyulmak üzere Hatayspor camiasına esas sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.”

Giresunspor

“Hatayspor’un Sportif Direktörü Taner Savut’un vefatını derin bire bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan yağmur; ailesine, yakınlarına ve Hatayspor camiasına sarrafiye sağlığı dileriz.”

Emre Belözoğlu

“Rabbim ailene sabırlar versin, mekanın cennet olsun Taner abi…” – İSTANBUL

Share: