Tecim Bakanı Muş, SELIM Öğür Adana İl Başkanlığı’nda konuştu Açıklaması

Tecim Bakanı Mehmet Muş, “Haddinden Fazla iri yatırımların şu dakika başlayanı, vira etmek için olanı var. Başlayıp bire bir noktaya kadar geleni var. Bunların tamamlanmasıyla Adana’mız majör aynı noktaya nail olacak.” dedi.

Muş, Eş Kooperatifleri Birliğini mülakat ederek, kooperatif üyesi kadınlarla kahvaltı yaptı. Elan sonradan Vali Süleyman Elban’ı mülakat fail Muş, Elban ve farklı ilgililerle basına merbut görüştü.

Bakan Muş, elan sonraları AK Öğür Adana İl Başkanlığı’nı musahabe etti. DOĞRU Tümen Adana İl Başkanı Mehmet Ay ile basına tutkun görüşmesinin arkası sıra Muş, partililerle benzeri araya geldi.

Burada yaptığı konuşmada Muş, kebir şehirlerden Adana’nın ekonomide çok yavaş benzeri atılımın arifesinde olduğunu söyledi.

Adana’dan bu sene 3 bilyon dolar civarında ihracat gerçekleştirilmesini beklediklerini dile getiren Muş, şunları kaydetti:

“Rakamlar onu gösteriyor. İlave, çok güç yatırımlar geliyor Adana’ya. Bu yatırımların tamamlanmasıyla beraber bu rakamların haddinden fazla elan fevkinde bir yere şehrimiz erişmiş olacak. Tabii ihracatın şöyle ayrımsız katkısı oluyor şehirlere, ayrımsız öğün kıpırdak dış satımcı şehirlerimiz, kim buranın denize kıyısı, limanları, planlanan iri yatırımlar, şehrin hem istihdam hem refah hem konuşu etkinlik üstüne haddinden fazla güçlü tıpkısı noktaya taşıyor. Tabii site burada güçlendiği ahit ayrımsız zamanda firez, musahabe, spor, başka alanlarda üstelik iller ileri gidiyor. Bu açıdan haddinden fazla alçak avantajları olan bire bir şehrimiz. Çok nazik gelişmelerin arifesinde olduğumuz bir kent. Valilikle da konuştuk. Takip ettiğimiz yatırımlar var. Bizim burada başıboş bölgemiz üstelik var. Çokça iri yatırımların şu dakika başlayanı, sarmak üzere olanı var. Başlayıp bir noktaya büyüklüğünde geleni var. Bunların tamamlanmasıyla Adana’mız eke tıpkı noktaya kazanmış olacak.”

AK Parti İl Başkanı Mehmet Kamer’ın çalışmalarındaki gayrete işaret fail Muş, “Tığ mebzul çalışırsak, kenetlenirsek, inanırsak Adana’daki başarılarımızın üstüne koyarak gideriz. Bu bize, birliğimize, kentte ortaya koyacağımız çabaya kapalı.” dedi.

Share: