Tahmazoğlu, esnafla aynı araya geldi

Şahinbey Belediye Reisi Mehmet Tahmazoğlu, Adıyaman’a vermiş olduğu desteğin yanı sıra Şahinbey’de birlikte esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor.

Esnafların kepenklerini açmaya başlamasının vatandaşların depremin pahal psikolojik etkilerinden tıpkısı nebze olsun kurtulmasını sağlayacağını tabir fail Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Şehrimizin geleceği amacıyla umutlarımızı seçme ahit aktif tutacağız” ifadelerini kullandı.

“Esnafımız ile gelişigüzel ayağa kalkacağız”

Esnafın gelişigüzel ant birlikte olduklarını anlatım fail Başbuğ Mehmet Tahmazoğlu, “Depremin peşi sıra esnaflarımız hayatın normalleşmesi yerine işyerlerini açmaya başladı. Esnaflarımız ve kül Şahinbeyli hemşerilerimizle bu metanetli süreci Allah’ın izniyle bütün bu arada aşacağız. Celal ve ulus dayanışması ile yaralarımızı sarmanın gayretindeyiz. Hareket sonrası yaraların sarılması üzerine kentte hayatın olduğunun gösterilmesi üzere önceliğin kesinlikle ticari faaliyetlerin gerçekleştirilmesi gerekiyor. Bu anlamda Şahinbey Belediyesi namına elan geçmiş olduğu üzere esnafımızın beraberinde olmaya bitmeme edeceğiz” diyerek konuştu. – GAZİANTEP

Share: