Stil İkonu yarışmasında şişman cenk! Kadınlar beyninde küfür ve hakaretler havada uçuştu

Melik Akkaya, Uğurkan Erez, Aslıhan Doğan Turan ve Ivana Sert’in yer aldığı Biçem İkonu yarışmasının serencam bölümünde ufuk karıştı. Yarışmacılardan Sisi ve Fer İşlek, yemekhanede yemek yediği esnada tartışmaya başladı. İkili arasındaki tartışma gücük sürede kavgaya dönüştü.

YARIŞMACININ ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Yemekhanede Fer’un kendisine bahis atmasına sinirlenen Sisi “Sen dön önüne. Kameralarda donatmak üzere bana oynuyorsun. Benim asabımı nakız. Halinden utan, rezilsin” dedi. Sisi’nin sözleri karşısında çılgına dönen Ziyalı İşlek, geçmiş elindeki kaşığı fırlattı sonra da yarışmacının konusunda yürüdü.

KALAY VE HAKARETLER HAVADA UÇUŞTU

Sisi’nin üzerine revan Ziya İşlek, “Sen kimsin benimle hakeza konuşuyorsun. Gerizakalı” diyerek taşlama ve küfürler savurdu. Sinirden çılgına dönen ve kendisini markajcı grup uyarılarına dahi “Beni bırakın” diye bağıran İşlek, ayakkabısını fırlattı.

“BENİ ELEYECEKSİNİZ, ONU ÜSTELIK BURAYA GETİRİN”

Ekibin uyarılarına karşın sakinleşemeyen Berrak İşlek, “Beni bu yarışmadan eleyin ve o kızı buraya getirin dedi. Beni eliyorsunuz ben böyle seviyesiz insanlarla yarışmam” diyerek avazı çıktığı büyüklüğünde bağırdı.

Share: