Sivas evcil haberi: Şampiyon sporcular Başkan Gürün ile tıpkı araya geldi

Avrupa ve Türkiye’de 2022 yılında dereceye giren Büyükşehir Belediyesi sporcuları Belediye Reisi Dr. Osman Gürün’ü musahabe etti. Sporcular 1 Karı 2022 tarihinden bugüne ayrı ayrı branşlarda 180 madalya ve kupa kazandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları deneyimli antrenörleriyle katıldıkları millî, uluslararası turnuva ve müsabakalarda değişik branşlarda başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Büyükşehir sporcuları gerek daraç süresince gerekse mahdut dışında kazandıkları madalyalarla balaban başarılar elde etti.

Büyükşehir Belediyesinin kudretli sporcuları Büyükşehir Şehremini Dr. Osman Gürün’ü mülakat etti. Sporcular 1 Ev 2022 tarihinden bu güne büyüklüğünde 9 maaş dönemde ayrı ayrı branşlarda 180 madalya ve kupa iktisap başarısını elde etti. Muğla Büyükşehir sporcuları, okçuluk, keşşaflık, güreş, satranç, atletizm, dans, masa tenisi ve engellik okçuluk dallarında toplamda 41 altın madalya, 34 gümüş madalya, 45 bronz madalya, 24 kızıl yürek, 15 sim kupa ve 21 tunç yürek kazandı.

Ziyarette mütekellim Muğla Büyükşehir Belediye Reisi Dr. Osman Gürün, sporcularla gelgel duyduğunu ve bu başarının Muğla’ya yaşıt olduğunu vurguladı. Başkan Gürün, “Sporcularımız icap uluslararası turnuvalarda, gerekse devlet içerisinde başarılarıyla hepimizi gururlandırdı ve göğsümüzü kabarttı. Şuan Belediyemizin spor kulübünde 1870 sporcumuz bulunuyor ve sporcularımız bu sene 180 madalya ve yürek kazanarak muhteşem sükse sağladı. Bizim için esas kocaman olan gençlerimizin spor yaparak gövde ve idrak gelişimi sağlaması. Bağımlı kazandıkları madalya ve kupalarda bize çekicilik veriyor. Alanında bilirkişi spor hocalarımız ve çalışkan taze sporcularımızla çıktığımız bu yolda ilerlemeye bitmeme edeceğiz. Gençlerimizin spor ika olanakları arttırmaya onların geleceğe umutla bakmasını hatırlamak amacıyla elimizden geleni yapacağız” dedi. – MUĞLA

Share: