Şahan Gökbakar, depremzedeler için yapılan konutlar amacıyla sevap istek edilmesine isyan etti: Bilyon bilyon parayı niçin topladınız?

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde iri yıkıma kat açan depremlerde 40 binden çok adam hayatını kaybetti. Binlerce bina bati hasar alırken, onbinlerce gönül evsiz kaldı.

20 SENE FAİZSİZ ÖNEL İMKANI

Depremzedeler amacıyla bakir konutların yapımına başlandı. TOKİ’nin bölgede nesir edeceği ifa koşulları de anlaşılan oldu. TRT Haber’in aktardığına göre adalet sahiplerine maliyet üzerinden borçlandırma yapılacak. 2 yılı ödemesiz, toplanmış 20 yil faizsiz vade imkanı sağlanacak.

ŞAHAN KÜPLERE BİNDİ

Depremzedeler üzere yapılan konutlardan ecir alınması adlı komedyacı Şahan Gökbakar’ı küplere bindirdi. Sosyal medya üzerinden paylaşım özne Gökbakar, “Depremzedeler bakir evlerine 20 sene vadeli şekilde servet ödeyerek kavuşacakmış! Allah razı olsun!! İnsanların hayatları göçmüş, aynı de 20 sene namus borcu mu ödeyecekler? E o zaman “Milyar Demo” programıyla telefon başında milyar milyar parayı illet ve kime topladınız abi?” dedi.

Share: