Ortadan ikiye bükülen otomobilin sürücüsü araçta sıkıştı

Ortadan ikiye bükülen otomobilin sürücüsü araçta sıkıştı

AFYONKARAHİSAR – Afyonkarahisar’da ışıklandırma direğine çarptıktan sonra adeta ikiye bükülen otomobilde sıkışarak yaralanan güdücü bulunduğu yerden bata çıka çıkarıldı.

Kaza, Öz-Bolvadin karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere bakarak, yer uğrunda ilerleyici D.U., yönetimindeki 35 KEZ 0238 plakalı araba, Bolvadin yakınlarına geldiği esnada sürücüsünün elan belirlenemeyen tıpkı sebepten ötürü yönelteç hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden bundan sonra. Savrulan açkı ılımlı refüje çıkıp tavzih direğine çarparak durabildi. Çarpmanın etkisi ile Renault ayraç araba ortadan ikiye bükülürken, tavzih direği ise orta kaldırım devrildi. Kazanın ardından sürücüsü D.U., açkı içerisinde yaralanarak sıkıştı. Çoban çevredekilerin malumat vermesi ile olay yerine gelen 112 Acil servis ve itfaiye aracı ekiplerinin tahminî 20 dakika süren uğraşları sonucu sıkıştığı yerden çıkarılarak ambulans ile Bolvadin Cesamet Hastanesine kaldırıldı.

Kazada ortadan ikiye bükülen araba ise görenleri hayrete düşürdü. Bolvadin İlçe Kurnaz Komutanlığı’na vabeste ekipler ise kazanın olduğu bölgede trafiğin aksamaması üzere vahim cidal vererek, trafiği meydanda tuttu.

Share: