Misil kenarına devrilen yapı malzemesi yüklü tır ağırbaşlı uğraşlar sonucu kaldırıldı

– Sefer kenarına devrilen dokuma malzemesi aylı tır çetin uğraşlar sonucu kaldırıldı

AFYONKARAHİSAR – Afyonkarahisar’da kontrolden çıkarak defa kenarına devrilen tır ciddi uğraşlar sonucu devrildiği yerden kaldırılırken, istirdat çalışmaları ise dron ile görüntülendi.

Ilçe, evvel sabahleyin saatlerinde Çay-Bolvadin karayolu üst Akcan Parkı Kavşağı yakın meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, H.B., idaresindeki 27 GRI 03 plakalı tır sürücüsünün henüz belirlenemeyen sebepten çevre direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden bundan sonra. Savrulan açacak misil kenarındaki refüje devrildi. Kazanın peşi sıra çevredekilerin selen vermesi üzerine bölgeye uyanık ve 112 Müstacel servis ekipleri gönderme edildi. İhbar üstüne bölgeye mevrut afiyet ekipleri yaralanan tır sürücüsü H.B.’yi cankurtaran ile Bolvadin Celal Hastanesine kaldırdı. Kazada tırın dorsesinde bulunan çuvallar içindeki yapı malzemeleri ise çevreye dağıldı.

Kazanın ardından devrilen tır vinç sebebiyle olay yerinden kaldırıldı. Ağır uğraşlar sonucu kaldırılan tırdan çevreye dağılan çuvallar içerisindeki oluşum malzemeleri ise görüngü yerine gelen ayrımsız ayrıksı araca nakledildi. Kurtarma çalışması esnasında Bolvadin İlçe Uyanık Komutanlığına mecbur ekipler da karayolunda trafiğin aksamaması için kavga verdi.

Share: