Nizip Belediyesinin açtığı kursla hayaline kavuştu

Nizip Belediyesince açılan kurs merkezinde üniversite sınavına hazırlanan Zeynep Ataş hayalini kurduğu bölüme yerleşti.

Nizip Belediyesi bünyesinde zindelik gösteren Gençlik Merkezi’nde yıl boyu öğretmenlerin yakından ilgilendiği öğrencilerden olan Zeynep Ataş, 2022 AYT Sözelde 7.706 tertip ile Eskişehir Rum Üniversitesi Özel Eğitim Bilimi Öğretmenliğini kazandı.

Merkezde sunulan hizmetlerle emeğinin karşılığını alan başarılı öğrenci Ataş ile bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Soluk, öğrenciyi tebrik kartı ederek başarılar diledi.

Eğitime her cins desteği vermeye devam edeceklerini söyleyen Soluk şunları söyledi.

“Belediyemiz bünyesinde ücretsiz namına hizmet veren kurs merkezlerimizde darülfünun tedbir kurslarımızda yetişek gören öğrencilerimiz üniversitelerin lisans ve ön lisans bölümlerine yerleşerek üniversite yerleştirmelerinde yüzde 93 oranında muvaffakiyet gösterdiler. Zeynep Ataş kardeşimiz gençlerimizden çabucak ayrımsız tanesi, bizler ayrımsız yandan ilçemizi bayındırlık ederken gençlerimizi de diriltme etmeye, eğitimlerine ulama sunmaya bitmeme ediyoruz. Gençlerimize henüz iyi bire bir ati arz etmek ve onların beraberinde yer almak üzere her çeşit desteği sunuyoruz.”

Zeynep Tutturgaç ise “Nizip Belediyesinin destekleriyle hayallerime kavuştum çokça mutluyum. Uray Başkanımıza ve ağırşak süresince bizlerden desteklerini esirgemeyen cümle öğretmelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Share: