Muharrem İnce: “Çeyrek haset kabilinden toplanıp toplanıp dağılıyorlar”

Aşure Ayı İnce: “Çeyrek Altın günü kabil toplanıp toplanıp dağılıyorlar”

ADIYAMAN – Ülke Partisi Umumi Başkanı Muharrem İnce, Altılı Ganyan Masa’yı eleştirerek, “Anlaşamıyorlar, geyik muhabbeti yapıyorlar. Gerçekten zer günü, çeyrek günü kabilinden toplanıp toplanıp dağılıyorlar” dedi.

Tıpkı saf musahabe ve açılışa süzülmek için Adıyaman’ın Kahta ilçesine gelen Ülke Partisi Umumi Başkanı Aşure Ayı İnce, partililer yoluyla karşılandı. Partisinin Kahta kaymakamlık reislik binasının açılışını yapan İnce, Altılı Masanın umut vermediğini ifade ederek, “Anlaşamıyorlar, geyik muhabbeti yapıyorlar. Süfli altın haset, çeyrek günü üzere toplanıp toplanıp dağılıyorlar. Zeytinyağlı yiyorlar, dolma yiyorlar, oradan bol besleniyorlar. Amma arasında bire bir hal bulunmayan. Ülke Partisi’nin sloganı şu, ‘Ne sağdan hangi soldan Atatürk’ün yolundan. Hangi Halk hangi Millet, yegâne el Şehir.’ Şayet ayrımsız ahzüita günü sabahın 10.00’unda Adıyaman’ın Kahta ilçesinin ilçe başkanlığını açıyorsak bu yavru okuyacak demektir. Birinci tümen olacak Ülke Partisi, bunu birlikte hep görecek” diye konuştu.” diye konuştu.

İnce, daha sonraları partisinin Adıyaman ve ilçe başkanları ile bu arada M. Eksiksizlik Caddesi’nde esnafı ziyaret etti.

Share: