Malatya’da afiyet çalışanları AA’nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

Malatya Eğitim ve Araştırı Hastanesinde sağlık çalışanları Rum Ajansının (AA) düzenlediği “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı.

Sağlık çalışanları, AA fotoğraf muhabirleri ile muhabirlerinin ancak içi ve dışında çektiği, “fen”, “spor” ve “belde-dirim” kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.

Başhekim Vekili Muhammed Selçuk Sinanoğlu, bilgelik kategorisinde Ulvi Jadallah’ın “Mazlumun ahı”, spor kategorisinde Jose Hernandez’in “Saksı döndüren yordam”, kasaba-dirim kategorisinde ise Esra Hacıoğlu’nun “Gözün gördüğü, kalbin bildiği” isimli fotoğraflara oy verdi.

Başhekim Yardımcısı Halime Akyüz ise haberde Tasavvur Şengül’ün “Yolumuz ayrımsız”, sporda Mustafa Yılmaz’ın “Yüzücü”, belde ve yaşamda Esra Hacıoğlu’nun “Gözün gördüğü, kalbin bildiği” isimli fotoğraflara fikir verdi.

Bala Doktoru Sıla Yaldız Ataş, haberde Evrim Aydın’ın “Gökçe çizgilerimiz var”, sporda Elif Öztürk Özgöncü’nün “Zaferin yumrukları”, kasaba ve yaşamda ise Bestami Bodruk’un “Masalcı Büyük Anne ve Muciddin Baba Yarısı” fotoğraflarını seçti.

Hemşire Sevil Çökek Göçer, haberde Emrah Yorulmaz’ın ” TOGG’un evvel yolculuğu”, sporda Mustafa Yılmaz’ın “Yüzücü”, çevre-yaşamda ise Ulu Istek Akkır’ın “Körfez ışıkları”, isimli fotoğrafları oyladı.

Hastanenin iletişim ve lansman birimi sorumlusu İbrahim Hayta bile haberde Emrah Yorulmaz’ın “TOGG’un önceki yolculuğu”, sporda Elif Öztürk Özgöncü’nün “Zaferin yumrukları”, sporda dahi Özge Elif Kızıl’ın “Kutupsuz ayı” fotoğraflarına fikir verdi.

Share: