Merve Boluğur’un depremle ait “Ölecek olan ölüyor ne yapalım yani” sözleri reaksiyon çekti

Gücük Ay ayında format üssü Kahramanmaraş’ta meydana mevrut 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 11 ilimizde yıkımlara hastalık oldu. Depremden sunu çok etkilenen illerin başında gelen Hatay’de ayrımsız arkadaşı göçük altında kalarak hayatını kaybeden Merve Boluğur ise bölgeye anbean depremzedelere yardımcı olmaya çalıştı. Geçmiş bölüm Bebek’te görüntülenen Boluğur’un depremle ilişik söyledikleri dikkat çekti.

“DEPREM İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK”

Depremlerin peşi sıra Hatay’a giden Merve Boluğur, “Haddinden Fazla ızdırap, bu ayrımsız nâr. Elimizden geleni ve adamlık görevini yaptım orada. Vatandaşlara koruyucu olmaya çalıştık. Benim birlikte aynı arkadaşım gerileme altındaydı ve maalesef kurtaramadık” dedi.

“OLACAK OLAN OLUYOR, ÖLECEK OLAN ÖLÜYOR”

Olay Taha Duymaz’ın 19 yaşında depremde hayatını kaybetmesiyle ilişik mütekellim Merve Boluğur, “Allah mekanını cennet eylesin. Kaderin önünü geçemiyoruz. Olacak olan şeyler oluyor. Ölecek olan ölüyor. Ne yapalım yani? Biz insani yerine gerekeni yaptık. İşler durdu ahi. Ülkede balaban tıpkısı sarsinti olayı söz konusu. İnşallah çalışacağız. bir tane beyaz perde ve reklam işbirliğim vardı amma şu an sahn durdu. Hayata bitmeme ediyoruz zira bize birlikte sunulan ayrımsız vücut var. Nereye büyüklüğünde eve kapanarak bunalım yaşayabiliriz?” ifadelerini kullandı.

SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

Oyunculuğun beraberinde şarkıcılığa soyunan Merve Boluğur’un sözleri kısa sürede içtimai medyada ruzname oldu. Boluğur’un sözlerini eleştiren Hopdedik Ayhan, “Boşsun gereksiz… Sussan artık ocumak görürsün” derken becerikli oyuncu Bilge Abat dahi “‘Çok üzgünüm’ deseydin, hiç konuşmasaydın” yorumunu yaptı. Sosyal medya kullanıcıları bile Boluğur’un sözlerini eleştirdi.

İşte Merve Boluğur için yapılan ara sıra yorumlar…

Share: