Mebus Işıklı Kahta Spor Kompleksinin inşaatını inceledi

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve SELIM Parti Adıyaman Mebus Ahmet Aydın, yapımı bitmeme fail Kahta Spor Kompleksinde incelemelerde bulundu.

İlçenin içtimai yaşantısına nazik katkılar sunacak olan 2 bin 500 şahsiyet Kahta Spor Kompleksi kaldığı yerden 164 milyon 900 Türk Lirası ile yeniden tenkis edildi.

İnşaat alanında müteahhit firma yetkililerinden bilgelik kayran DOĞRU Parti Adıyaman Mebus Ahmet Aydınlık, “Bakanlığımız vasıtasıyla inşaatı bitmeme ettirilen spor kompleksimizin inşaatında maatteessüf tıpkı topluluk şanssızlıklar oldu. Müteahhit işi bıraktı. Şuanda bakanlığımız de yine intaç inşaatı adına ihale etti. İhaleyi düz firma aşağılık düzenli, iyice ve çabuk bir şekilde eksiklikleri tamamlıyor. Spor Kompleksimiz, Kahta’nın bilgisizlik ve spor alanındaki potansiyeline şişman katkılar sunacak bir yapıya ehil. Buradaki amacımız, gençlerimiz eğitim görürken tıpkısı zamanda birlikte içtimai ihtiyaçlarını dahi karışlasınlar. Seçkin yönü ile gelişen donanımlı bire bir gençliğin temelini hazırlamak istiyoruz. Bu anlamda 26 dönüm alanda nesir edilen Kahta Spor Kompleksi’nde 2 bin 500 şahsiyet çokça gayeli mağaza, nısıf olimpik havuz, egzersiz salonları, güreş salonu, masa tenisi salonu, karate salonu, satranç odaları, bilardo salonu ve elan bir nice içtimai etkinlik birimi düz matlup. Kaldığı yerden tenkis edilen projenin itmam maliyeti 164 milyon 900 bin Türk Lirasıdır. İşe bidayet tarihi 22 Ağustos 2022 ve 400 zaman süre ile 29 Ağustos 2023’te bitirilecek” diyerek konuştu. – ADIYAMAN

Share: