KYK yurdunda depremzedeler üzere 7/24 keyif hizmeti

KYK yurdunda depremzedeler üzere 7/24 keyif hizmeti

SİVAS Sivas’ta Kredi Yurtlar Kurumu Binali Yıldırım Güçlükle Kampüsü’nde misafir edilen depremzede vatandaşlar için İl Sağlık Müdürlüğü vasıtasıyla 7/24 afiyet hizmetinin birlikte konaklama, beslenme ve sosyal imkanlar sunuluyor.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde evleri yıkılan veya hasar gören vatandaşlar, Sivas’taki Gençlik ve Spor Bakanlığı’na tutkun yurtlara yerleştirildi. Depremzedelerin tekmil ihtiyaçlarının karşılandığı KYK Binali Yıldırım Güçlükle Kampüsü’nde oluşturulan sağlık merkezinde vatandaşların tıbbi ve medikal ihtiyaçları 24 saat gerçekleştiriliyor.

Verilen keyif hizmetlerinden belde teşekkür eden depremzedeler, “Bize temas çeşit imkanı sağladılar. Hem Sivas halkı hem da burada çalışanlar bizlere içten yaklaşıyor. Buranın barınma ve beslenme imkanlarının birlikte esenlik ve içtimai imkanlarından bile faydalanıyoruz. Elan bundan ayrıksı hangi yapabilirler?” dedi.

“Cümle bizim için seferber oluyor”

Bambaşka aynı depremzede ise Sivas halkının kendilerini bağrına bastığını vurgulayarak, “Tanrı razı olsun. Hep bizim için seferber oluyor. Yemekler çok güzel. Barınma yerleri haddinden fazla yunak. Yollarda hala yardım tırlarını görüyoruz. Yaşım 49 olmasına karşın ben böyle tıpkısı husus görmedim. Devletimizden Tanrı razı olsun” diyerek konuştu.

Share: