Köpeklerin saldırısına uğrayan bir güç düşerek yaralandı

Köpeklerin saldırısına uğrayan benzeri can düşerek yaralandı

Köpeklerin saldırısına uğrayan Ramazan Özmen: “Hem psikolojim viran hem bile yaralıyım”

MANİSA Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde bir birey çok sayıda köpeğin namına saldırması sonucu düşerek yaralandı. Köpeklerin saldırısından özel asayiş görevlileri yardımıyla kurtulan vatandaşın telefonu üstelik kırılarak hasar gördü.

Fenomen Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde kâin Manisa İl Sağlık Müdürlüğüne mecbur Şehzadeler Esenlik Kampüsü bahçesinde meydana geldi. İşten çıktıktan sonradan keyif kampüsü bahçesi içerisinden durağa yürüyen Ramazan Özmen’e bahçede kâin çok sayıda köpek saldırdı. Köpeklerin ısırmasından korunmaya müteharrik Özmen, kaçtığı tam düşerek ayağından ve elinden yaralandı. Bu tam Özmen’i gören kampüsün asayiş görevlileri serian koşarak köpekleri uzaklaştırdı. Güvenlik görevlilerinin yanına sığınan Özmen henüz sonraları düştüğü tam telefonunun bile kırılarak kullanılamaz ağıl geldiğini ayırt etti. Köpekler için tıpkısı çözüm bulunması yönünde çağrı yapan Özmen, “İşten çıktım otobüse yanılmak üzere durağa giderken 8-10 köpeğin saldırısına uğradım. Ayrımsız tanesi kayırıcı baldırımdan tuttu. Tamlık yemek üzereyken kendimi yere attım. Yere karın dizimden yaralandım. Ayağımda ve elimde yaralar var. Yıpranmamış aldığım telefonum kırıldı. Çokça üzücü durumdayım. Hem psikolojim çöp tenekesi hem birlikte yaralıyım. Bu işe hal bulsunlar. Güzeşte birlikte apayrı birine saldırdı bu köpekler. bir defalık bire bir fenomen değil. Köpekleri burada besleyenler var. Bu yüzden köpekler dahi burada çoğalıyor. Zabıtalar bu köpekleri götürüyor ikinci dönem buraya esasen bırakılıyorlar. Ego bunun hesabını kime soracağım? Benim psikolojim bozuldu, bunu ki düzeltecek. Bize dahi efsus yazık. Şu dakika ihtimal üstelik ayağımda kırık var. Hastaneye gideceğim” dedi.

Özmen’in keyif durumunun gani olduğu öğrenilirken, köpeklerin halen bölgede bulunduğu ilgi çekti. Kapik saldırısı üzerine Esenlik Kampüsü asayiş görevlileri da olayla ilişkin tutanak tuttu.

Share: