Kocası tarafından öldürülen eş polis güçleri Malatya’da defnedildi

Kocası aracılığıyla öldürülmüş kadın polis Malatya’da defnedildi

MALATYA – Kırşehir’de kendisi gibi polis güçleri olan eşi vasıtasıyla çıkmaz ortasında öldürülen Polis Güçleri memuru Aslı Yılmayan memleketi Malatya’da gözyaşları ortada defnedildi.

Otopsi işlemlerinin ardından Memleketi Malatya’ya getirilen Polis memuru Aslı Yılmaz’ın cenazesi elan sonradan Malatya Site Mezarlığı’na götürüldü. 1 çocuk annesi Aslı Yılmaz için planlı cenaze namazına ise sevenleri ve Malatya protokolü katıldı.

Koca kurbanı olan polis memuru Aslı Yılmaz’ın Türk Bayrağı’na sarılı cenazesi polis güçleri mangası eşliğinde cenaze namazına getirilirken, törene Ilbay Hulusi Atmaca, İl Güven Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Uyanık Alay Komutanı Ercan Altın, Malatya Baro Başkanı Değer Demez, Hekimhan Belediye Reisi Turan Karadağ ile alım amirleri ve yakınları katıldı.

Annesini etraflı süre geçmiş kaybeden polis güçleri memuru Yılmaz’ın babası Cafer Çitil ile kardeşleri cenaze namazında güçlükle ayakta durabildi. Kılınan cenaze namazının arkası sıra Aslı Yılmaz’ın cenazesi, Malatya Site Mezarlığı’nda gözyaşları beyninde defnedildi.

Olayın geçmişi

Kırşehir’de yaşanan olanda polis güçleri memuru Hüseyin Yılmaz (33), fırlamak amacıyla olduğu eşi meslektaşı Aslı Yılmayan ile konuşmak için Cömert Evran Mahallesi’nde bulunan aynı kafede buluştu. İddiaya göre, çift ortada sâdır tartışma büyüyünce Hüseyin Yılmaz yanında mevcut tabancasıyla eşi Aslı Yılmaz’a kurşun yağdırdı ve henüz sonraları ayrımsız tabanca ile intihar etti.

Share: