Kırşehir Belediyesi’nin Belirgin Dirim Rehabilitasyon Merkezi’nde Öğrenciler Karnelerini Aldı

Kırşehir Belediyesi’nin Kervansaray Yıldızlı Dirim Iyileştirme ve Ruz Hizmet Merkezi’nde bakım kayran 29 özel öğrenciye düzenlenen karne töreniyle başarı belgeleri verildi.

Hayata Bariyer Namevcut Hizmet Aracı ve Kilitsiz Küreksiz Yaşam Iyileştirme ve Devir Hizmet Merkezi ile Kırşehirlilere hizmet sunan belediye, 13 Ocak 2023 Cuma Namazı günü Kervansaray Degaje Yaşam Rehabilitasyon ve Çağ Hizmet Merkezi’nde düzenlediği karne töreninde öğrencilere karnelerini ikram etti.

Şehremaneti Başkan Yardımcısı Nuri Araz, törende yaptığı konuşmada, “Kırşehir’deki özel kardeşlerimiz amacıyla açılışını yaptığımız Kervansaray Belirgin Hayat Rehabilitasyon ve Ruz Bakım Merkezi’nde 13 Sülale 2023 Cuma Namazı günü itibariyle iki haftalık tatile girecek olan 29 hususi öğrencimize sükse belgesi vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. İki haftalık açıklık tatilin ardından suret, beden terbiyesi, enstrüman, psikolojik müşavirlik kabilinden hizmet ve eğitimlerimiz kaldığı yerden bitmeme edecek” dedi.

Kırşehir Şehremini Selahattin Ekicioğlu ise şu açıklamayı yaptı:

“Saraka verdiğimiz projelerimizde biri olan Kervansaray Bariz Hayat Iyileştirme ve Sıra Hizmet Merkezi’ndeki çalışmalarımızı tamamlayarak hemşehrilerimize hizmet vermenin mutluluğunu bilcümle gelişigüzel yaşıyoruz. Merkezimizde, Kırşehir’de mevcut özel kardeşlerimizin birlikte ahit geçireceği, beden terbiyesi, el işi kursu, resim, ahşap pentür, çalgı aleti, elektronik beyin kursu, danışmanlık kabilinden alanlarında hizmet alabilecekleri projemizle çok majör ve eş bire bir ihtiyacı karşılıyoruz. Kervansaray Boş Yaşam Iyileştirme ve Gün Hizmet Merkezi’nde, engel(siz) vatandaşlarımız hizmetlerimizden faydalanabilmek üzere yapılan açılışla alay malay hizmet ve eğitim bilimi almaya başladılar. Kırşehir Belediyesi kendisine meze verdiğimiz projeleri hemşehrilerimizden aldığımız destekle hepyek hayata geçirmeye bitmeme ediyoruz ve buna benzer çalışmalarımız farklı alanlarda bitmeme edecek. Bu kapsamda 13 Familya 2023 Cuma günü itibariyle muvaffakiyet belgelerini alarak fasıl tatiline giren yekpare mektepli ve velilerimize gür tıpkı tatil geçirmelerini diliyorum.”

Share: