Kırklareli’nden güdük bodur

Kırklareli’nde “İl Efsanevi Sağlığı Zabıtası Komisyonu Toplantısı” yapıldı.

Vali Birol Ekici başkanlığında Vilayet binasında gerçekleşen toplantıda, İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy, yaptıkları icraat için bilgelik verdi.

Daha sonraları toplantıda gündem maddeleri görüşüldü.

KTSO Başkanı Ilık, çalışmaları inceledi

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık, bakir hizmet binasının inşaat çalışmalarını inceledi.

Ilık, inşaatı gezerek yetkililerden bilgi aldı.

İnşaat çalışmalarının yeryüzü gelişmemiş sürede tamamlanacağını belirten Ilık, modern aynı hizmet binasını kente ve üyelerine kazandıracak olmasından muhit mutluluk duyduğunu ifade etti.

Oda olarak organ sayılarının seçme güzeşte gün arttığını bildiren Ilık, şunları kaydetti:

“Binamız eski olduğundan, bakım verimliliği ile örgen memnuniyetini tezyit etmek üzere yeni bakım binamızın projesini hayata geçirdik. İnşaat çalışmaları vakit kaybetmeden başladı. Zaman dahi yapım çalışmalarını yerinde inceledik. Firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Icraat tamamlandığı ant 5 bükülmüş, 3 bin metrekare yararlanma alanına ehil gündeş aynı hizmet binasını ilimize ve üyelerimize kazandırmış olacağız. Kırklareli’ne yakışan çağcıl, üyelerimizin ihtiyaçlarına olağandan yanıt verebilecek donanıma ehil eskimemiş bakım binamızı yapmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kullanılmamış bakım binamızın şimdiden ilimize ve üyelerimize aldatıcı olmasını istek ediyorum.”

Share: