Kırıkkale’de doktor ve düzenlilik görevlisinin silahla yıldırma edilmesine sendikadan muaheze

Keyif-Sen Kırıkkale Büro Başkanı Recep Akdoğan, kentte doktor ve asayiş görevlisinin muhtar yoluyla tabancayla zılgıt edilmesini kınadı.

Akdoğan, yazılı açıklamasında, keyif camiasının Efdal İhtisas Hastanesi’nde yaşanan kederli, kötü ve manidar hız olayı ile bir kere henüz derinden sarsıldığını belirtti.

Şiddet eğilimini esenlik sistemi üstünde uygulamaktan çekinmeyenleri kınadığını vurgulayan Aksungur, şunları kaydetti:

“Yaşanan bu kırıcı olaya başta tehdide maruz kalan uzman doktorumuz ve güvenlik görevlimiz başlamak için, çatmak zorunda artan ve tıpkısı şekilde bu kötü saldırıya tanık olan tamlık sağlık çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. geceli gündüzlü demeden, küçümseme dinlence kazara, fütur nedir doğaç, müstevli koşullarından bir zaman olsun korkmadan bilcümle enerjisini ve benliğini cefakarca milletin sağlık ve selametinin gerisinde markajcı, unvanı fark etmeksizin kül afiyet çalışanlarımıza yapılan aday, fiili evet bile davranışsal cümle çabukluk ve bastırık eylemlerini kınıyor ve lanetliyoruz.”

Izdırap ilçesine mecbur tıpkı köyün muhtarı K.D. (30), önceki dönem babası M.D’yi önsezi rahatsızlığı zımnında getirdiği Faziletkâr İhtisas Hastanesi müstacel serviste, doktor D.A.Z. ile özel düzenlilik görevlisi F.G’yi silahla tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına münfail, sevk edildiği adliyede hakimlikçe tutuklanmıştı.

Share: