İzmir polisi esrar tacirlerini ‘ŞUT’ladı

İzmir’birlikte sokak olayları ve maden ticaretinin önüne geçebilmek üzere polis güçleri ekipleri bünyesinde oluşturulan Alışılmadık Uygulama Timi (ŞUT) ekipleri, Bornova ilçesinde 510 gram metamfetamin maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kaknem tutuklandı.

Kentte esrar yapım ve ticareti ilkin koyulmak üzere tam çıkmaz düzenlilik olaylarının önüne geçebilmek amacıyla, itimat yetkilileri tarafından oluşturulan Alışılmadık Uygulama Timi (ŞUT) ekipleri, çalışmalarını sürdürüyor. Bornova İlçe Inanma Müdürlüğüne mecbur ŞUT ekipleri birlikte torbacı kendisine bilinen acı tacirlerine müteveccih araştırmalar neticesinde, G.B. ve İ.K. adlı 2 şüphelinin eroin yön bulundurduğu bilgisi üstüne harekete geçti. Ekipler, şüphelilerin üzerinde ve ikametinde 13 meşe ve 510 gram metamfetamin maddesi ile 1 kırılan sağlama, mızrap satışından elde edildiği değerlendirilen hamile miktarda efektif ve pompalı tüfek ele geçirdi.

Olayla ilgilendiren gözaltına alınan G.B. ve İ.K., emniyetteki işlemlerin arkası sıra çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. – İZMİR

Share: