İzmir polisi eroin tacirlerini ‘ŞUT’ladı

İzmir’da sokak olayları ve maden ticaretinin önüne geçebilmek için polis ekipleri bünyesinde oluşturulan Alışılmamış Aplikasyon Timi (ŞUT) ekipleri, Bornova ilçesinde 510 gram metamfetamin maddesi ele geçirdi. Olayla ilgilendiren gözaltına alınan 2 kaknem tutuklandı.

Kentte maden imal ve ticareti ilkin görünmek için kamu sokak düzenlilik olaylarının önüne geçebilmek üzere, güvenlik yetkilileri marifetiyle oluşturulan Yepyeni Aplikasyon Timi (ŞUT) ekipleri, çalışmalarını sürdürüyor. Bornova İlçe Itimat Müdürlüğüne vabeste ŞUT ekipleri birlikte torbacı kendisine bildik çığlık tacirlerine müteveccih tetkikat neticesinde, G.B. ve İ.K. adlı 2 şüphelinin esrar konu bulundurduğu bilgisi üstüne harekete geçti. Ekipler, şüphelilerin üzerinde ve ikametinde 13 meşe ve 510 gram metamfetamin maddesi ile 1 alıngan mizan, esrar satışından elde edildiği değerlendirilen gebe miktarda nakit para ve pompalı tüfek ele geçirdi.

Olayla ilişkin gözaltına alınan G.B. ve İ.K., emniyetteki işlemlerin peşi sıra çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. – İZMİR

Share: