Ilbay Akbıyık, martir kızının düğününe katıldı

– Vali Akbıyık, şehit kızının düğününe katıldı

HAKKARİ – Hakkari Valisi ve Şehremaneti Başkan Vekili İdris Akbıyık ve Hakkari İl Itimat Müdürlüğü Cemiyet Destekli Polislik Bölüm Müdürlüğü ekipleri, martir kızının dernek töreninde halay çekti.

Şehit güvenlik korucusu Hüseyin Solgun’nın kızı Berivan Soluk ile Nusret Taş çiftinin düğün törenine Hakkari Valisi ve Şehremaneti Başbuğ Vekili İdris Akbıyık, Çukurca Kaymakamı Hasan Aldanmaz, SELIM Öğür İl Başkanı Abdulmutalip Özbek, İl Itimat Müdür Yardımcısı Fatih Ünsal, komutanlar, polisler, orgazm önderleri ve çokça sayıda çağrılı katıldı. Vali Akbıyık ve beraberindekiler, şehit kızının düğün töreninde halay çektiler.

Sürekli halkla iç içe olan İl Emniyet Müdürlüğü Sosyete Destekli Polislik Büro Müdürlüğü ekipleri bile halayın başını çekerek, dernek törenine keyfiyet kattı.

Vali Akbıyık, tüvana tekme iki dünya saadeti temennisinde bulundu.

Gezgin fotoğrafhane Belgit Şık vasıtasıyla görüntülenen martir kızının dernek töreni sosyal medyada büyük tabiat kazandı.

Taş ailesi ise bu bahtiyar günde kendilerini boydak bırakmayan tamlık protokol üyelerine, Hakkari polisine, siyasi parti temsilcilerini, kanaat önderlerine ve yekpare davetlilere teşekkürname ettiler.

Share: