Hareket bölgesinde olan Mahsun Kırmızıgül ayaklanma etti: Mezarı muntazır ölüler varken siyaseti bırakın

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 11 ilimizde yıkımlara illet oldu. Afet bölgesine giden hanende ve direktör Mahsun Kırmızıgül, yaptığı yardımlarla depremzedelerin birlikte oldu. Ancak ünlü hanende depremin yarattığı yıkımın ikinci plana düşmesine sinirlendi.

“SİYASETİ BIRAKIN”

Meral Akşener’in açıklamalarının arkası sıra Twitter hesabından paylaşım fail Mahsun Kırmızıgül “Etçi ten kucak duygusal derdinde. Zelzele bölgesindeyiz. Yakınlarını , gelişigüzel şeyini kaybetmiş biçare ve ızdıraplı insanların feryatları yeri göğü inletiyor. Enkazların altında mezarı bekleyen ölüler varken yöntem gündemini bırakın. Milet aç, susuz, naçar ve fasit.” dedi.

“ASIL ŞİMDİ YARDIMLAŞMA ZAMANI”

Mazi toplumsal medyada ise deprem bölgesin su sıkıntısının yaşandığına dayalı yüzlerce paylaşım yapıldı. Mahsun Kırmızıgül zaman yaptığı paylaşımda ise “Yiğitlerin arık soğana eksikli olduğu eyyam yaşıyoruz. Toprak yoğun ayrımsız sessizliğe büründü. Hatay’da bire bir biricik yardıma muhtaç yoksullar kaldı. Desteklerinizi lütfen esirgemeyin. Temel demincek teavün zamanı.” diye bütün dikkatlerin bu bölgelerde olması gerektiğine vurgu yaptı.

Share: