Gündeş Bodrumspor Basket Takımı’ndan “Tıpkısı bilet senden, ayrımsız bilet bizden” kampanyası

Kahramanmaraş merkezli depremlerin peşi sıra benzeri haddinden fazla hava bünye, siviltoplum örgütleri ve faydalı sever vatandaşlar bölgeye yardım üzere seferber olurken Çağcıl Bodrumspor “Tıpkısı Bilet Senden, Bire Bir Bilet Bizden” kampanyası ile sezon boyunca basket maçlarını izlemeye gelenlerin aldığı bilet sayısı kadar bilet alarak depremzede vatandaşların yaralarını saracak.

Depremin önce gününden buyana yardımlarıyla kendinden sık sık kortej ettiren Gündeş Bodrumspor basket takımı yaptıkları yardımlara tıpkı yenisini elan ekleyerek bu seferde basketbol maçını bağlı olmak amacıyla bilet kayran vatandaşlara 1 bilette kendileri alarak depremzedeler amacıyla müzaheret kampanyası düzenledi. Zaman boyunca bitmeme edecek kampanyaya yekpare Bodrum halkını de çağırma ettiler.

Deprem mağduru vatandaşlara yönelik muhteşem aynı bindi projesi hayata geçireceklerini tamlayan Modern Bodrumspor Umumi Sekreteri Mehmet Göktürk Arslan, “Klasman süresince evimizde oynayacağımız seçkin karşılaşmada, seyircilerimiz 20 TL karşılığında bilet alarak karşılaşmaları izlerken, satılan bilet adedi kadar bilet ücretini üstüne ilaveten benzeri kaynak oluşturacağız. Bu fonda biriken meblağı, zelzele mağdurlarına iletilmek amacıyla lüzumlu alım ve kuruluşlara aktaracağız” dedi.

Türkiye Basket 1. Ligi’nde uğraş fail Çağdaş Bodrumspor ligin 19’uncu haftasında Veriş günü evinde Antalya Güneşi ile karşılaşacak. Alıştırma özne basketbolcular gelirlerin depremzedelere aktırılması üstüne memnuniyetlerini dile getirdi.

Yapılan projeyle ilişik konuşan Modern Bodrumspor Umumi Sekreteri Mehmet Köktürk Aslan, ” Bütün ülkemizin başı sıhhatli olsun. Gündeş Bodrumspor olarak bundan sonraki maçlarımızda ‘ Aynı bilet senden, tıpkısı bilet bizden’ kampanyasını başlatmış bulunuyoruz. Taraftarlarımız daha çok tıpkısı bilet aldığında onun tıpkı karşılığını üstelik bizler toplayıp depremzedelere ve depremde ihtiyacı olan vatandaşlara ulaştıracağız. Buna bile zaman sonuna büyüklüğünde bitmeme edeceğiz. Herkesi bu şerif görevde desteklerini ve katılımlarını bekliyoruz. Sene başındaki önceki toplantıda benzeri şeyi söylemiştim. Tığ şampiyon olacağız. Buna candan inanıyorum bunun üstelik sebebi yalnız sportif gerekçelerle değil, buradaki insanların karakterlerini çokça gür bildiğim amacıyla biz böke olacağız” şeklinde konuştu.

Ligde hedeflerinin süper lige çıkmak olduğunu belirten Çağdaş Bodrumspor Antrenörü Ender Arslan, ” Bizim üzere çokça zor günler, hayatını kaybedenlere Allah’tan yağmur diliyorum. Hepimiz üzere çokça baskı ama oradaki insanlar büyüklüğünde bu durumu anlayamayız. Bu ateş amil nedeniyle lige ara verilmişti. Bende yeni geldim, tedbir sürecimiz oluştu. Kulübün yaptığı tertip haddinden fazla mehabetli. Bizde ayrımsız nebze olsun yardımımızın dokunmasını istiyoruz. İnsanların yaralarını sarmaya ayrımsız katkımız olursa ne mutlu bize o yüzden bütün Bodrumluları pik bekliyoruz. Sezonun geleceği ile ilgilide bizim biricik tıpkısı hedefimiz var süper lige geçmek. Bunu üstelik doğrudan çıkmak adına başarmak istiyoruz. Yalın Kat mümteni metin bir misil. Umarım ligin böylece bahtiyar sona vasıl taraf tığ oluruz” dedi.

Takım kaptanı Erkan Veyseloğlu ise, ” Milletimizin başı sağ olsun. Yaşanan durumlardan dolayı içimiz parçalanıyor. Kulübümüz düşündürücü bir kombinezon gerçekleştirecek. Yaraları soldurmak için bizimde böyle aynı desteğin zarfında olmamız bizi bile mutlu ediyor. Elimizden gelen ne varsa yapmaya mücahede edeceğiz. Önümüzde 3 mehabetli maç var. Bunları adım adım aşıp hedefimiz süper lige çıkmak. Biz bunu yapabileceğimize ve Bodrum halkına süper ligi ihsan edeceğimize samimi inanıyoruz” dedi. – MUĞLA

Share: