Gaziantep’te gelişigüzel deneyli “Gaziantep iri” olacak

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’üstelik evvel olacak “Değme Kurnaz Gaziantep Deneyli” projesiyle bankaların temassız özellikteki kredi kartı, yöre ödemeli kartlar veya bankamatik tipindeki bütün kartlara Gazi şehirde toplu taşımada kullanılan “Gaziantep Deneyli” özelliği kazandıracak.

Projeyle Gazi şehirliler online adına yapılacak işlemle kısa sürede banka ve yüreklilik kartlarını, mektepli tenzilatlı iri, sakat, 65 gözyaşı kartı tanımlayacak Gaziantep Bilgili kadar kullanarak şişko taşımadan yararlanabilecek. Vatandaşlara bulunan ödeme sistemlerinden daha ergonomik bir imkan sunacak projeyle, toplu taşımada Gaziantep Iri adına kullanılacak itimat kartıyla yapılan binişlerin ödemeleri, bu sayede kartın hesap özeti ifa tarihine büyüklüğünde geciktirilebilecek.

“Başvuru ve vize işlemleri internetten yapılabilecek”

Projenin hayata geçmesiyle alay malay vatandaşların ödediği ulaşım iri gurur maliyeti ortadan kalkacak ve gelişigüzel yere başvuruya gitme zorunluluğu kalmayacak. Bankacılık sistemi imkanları üzerinden kart dolumu ve vize işlemleri gerçekleşecek. Dizge ayrıca Gaziantep Kurnaz İşlem Merkezleri’ne vatandaşların hulul zorunluluğunu ve bekleme sürelerini bile ortadan kaldıracak.

İndirimli ve erkin kartlar bile Güven kartlarına tanımlanabilecek

Banka kartlarına tanımlanan Gaziantep Kart özelliği ile kül kart sahipleri da karışma ücretsiz nakil kabilinden sunulan imkanlardan yararlanırken, azade ve tenzilatlı iri kullanıcıları kartlarıyla tanımlanan haklarını banka kartlarıyla bile kullanabilecek.

Proje üzere geçmiş safha Ilkgüz ayında başlayacak

2 safha yerine yürütülecek projede, Büyükşehir Belediyesi ilkgüz ayı içerisinde devreye sokacağı önce safha ile kâin Gaziantep karta erbap cümle kullanıcılar, vezneci/emniyet kartlarına Gaziantep Bilgili özelliği tanımlayarak, şişman nakil ücretlerini haklarını kaybetmeden kullanabilecek. Yıl sonunda devreye alınması planlanan 2. fazda ise kullanılmamış deneyli matlup kullanıcılar da karışma atılmak amacıyla bütün vatandaşlar, banka/itimat kartlarını Gaziantep Deneyli kendisine genel ağ zarfında tanımlayarak apayrı tıpkı deneyli almaksızın Gaziantep Kurnaz’ın tüm imkanlarından yararlanabilecekler.

İşlem merkezine süzülmek zorunda kalmayacaklar

Gaziantep Büyükşehir Belediye Reisi Fatma Delicesine, bahis karşı içtimai medya hesaplarından yayımladığı mesajda, Gaziantep Anaç uygulamasıyla bir nice ilkleri gerçekleştirdiklerini anlattı. Yeni projenin bile Türkiye’üstelik bir geçmiş olacağın rapor eden Mecnunca, Gaziantep Kurnaz’ın dolgun taşıma haricinde müzelerde, spor merkezlerinde, zooloji bahçesinde de kullanıldığını vurgulayarak şöyle konuştu:

“2017 yılından bu yana, Gaziantep Deneyli’ın birlikte temassız spesifik tam banka ve cesaret kartları birlikte bu noktalarda kullanılabiliyor. Mektepli, öğretmen, özürlü, 65 gözyaşı kabil bir nice türü olan Gaziantep Deneyli ile ücretsiz ve indirimli intikal hakları olan vatandaşlarımızın, bu hakların tanımladığı kartları almak için şimdiye büyüklüğünde Gaziantep Kurnaz İşlem Merkezleri’ne gelmeleri gerekiyordu. Şimdi geldiğimiz noktada ise bundan sonra temassız özellikli gelişigüzel vezneci yahut emniyet kartına eş vatandaşımızın ister mektepli lüzumlu özürlü hangi kartı ahzetmek istiyorsa, bunun amacıyla Bilgili İşlem Merkezi’ne gelmesine ister kalmayacak. Cemaat olduğu banka evet da güven kartına genel ağ üzerinden yapacağı haddinden fazla gelişmemiş tıpkısı işlemle Gaziantep Deneyli özelliği kazandırılabilecek.”

“Akil ulaşımda ilkleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz”

Kişileştirilmiş kartların cesaret kartına tanımlandığında transfer işlemini yapabileceklerini rapor fail Başbuğ Atmaca, mesajında şunları kaydetti:

“Kişiselleştirilmiş kartların bütün özellikleri cesaret kartına tanımlayabileceğiz, antrparantez tekmil kurnaz sahipleri dahi bu işlemi yaparak transfer imkanlarından yararlanacaklar. Genişlik önemlisi ise bayiden iri dolum işlemine ihtiyaç kalmayacak. Projenin evvel fazında mevcutta Gaziantep Bilgili’a cemaat olan kullanıcılar ile başlayacağız. İkinci fazda ise ilk kez deneyli alacak kullanıcılarımız birlikte karışma herkes ayrı ayrımsız kurnaz almaksızın bu imkandan faydalanabilecekler. İlk faza ilkgüz ayı süresince başlıyoruz. İkinci safha bile yılbaşından geçmiş devreye alınmış olacak. Okulların açılacağı bu dönemde bu domuzuna gelişmeden sizleri anlatmak istedim. Gaziantep adına akıllı ulaşımda ilkleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” – GAZİANTEP

Share: