Galebe Partisi Genel Başkanı Özdağ, Kırşehir’de ziyaretlerde bulundu

Galebe Partisi Umumi Başkanı Ümit Özdağ, Kırşehir’üstelik ziyaretler gerçekleştirdi.

Parti otobüsüyle Kırşehir’e gelen Özdağ, Medrese Mahallesi’nde partisinin İl Başkanlığı binasının açılışını yaptı.

Burada gazetecilere açıklamalarda mevcut Özdağ, yapacağı ziyaretlerle vatandaşların sorunlarını dinleyerek Galebe Partisi’nin hal önerilerini anlatacağını söyledi.

Türkiye’nin ve Kırşehir’in meselesinin seçimlere giderken kimlerin namzet olacağı olduğunu tamlayan Özdağ, şöyle konuştu:

“Aynı taraftan altılı ganyan masa kimi namzet çıkaracak diyerek konuşurken, güya Ulus İttifakı’nın adayı belirsizken, Halk İttifakı’nın adayı belliymiş, Erdoğan kesinlikle namzet olurmuş kabilinden konuşuluyor. Halbuki, Recep Tayyip Erdoğan’ın üçüncü kere reisicumhur olma şansı esas açısından namevcut. Aday olabilmesi üzere anayasada bir yegâne misil var, o de seçimlerin yenilenmesi. Bakın, erken seçim değil zira anayasada er seçme bulunmayan. Seçimlerin yenilenmesi var. Seçimlerin yenilenmesi kavramı, seçimlerde bir hastalık olması yerinde aynı ay sonraları yenilenmesi, 15 çağ sonraları yenilenmesi üzere düşünülebilir ama benzeri seçme, üzerinden 4 yıl 10 evet dahi 11 kamer geçtikten sonra yenilenmez.”

Özdağ, elan bilahare Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Kırşehir Ticaret ve Uran Odası ile evcil televizyonları konuşma etti.

Ankara ve Ortaöğretim caddelerinde esnaf ziyareti birlikte eden Özdağ, partisine destek istedi.

Share: