Cumhur Reisi Erdoğan’ın mektubu esnafa ulaştırıldı

Reisicumhur Recep Tayyip Erdoğan’ın, DOĞRU Tümen’nin kuruluşunun 21. Sene dönümü zımnında kaleme aldığı kitap Adıyaman teşkilatı yoluyla esnaflara ulaştırıldı.

TBMM Milli Defans Komisyonu Başkanı ve Adıyaman Mebus Ahmet Entelektüel, Milletvekili İbrahim Halil Fırat, İl Başbuğ Vekili Emrah Icatçı, Belediye Komutan Vekili Mübarek Ayaz, Form İlçe Başkanı Mustafa Alkayış site merkezinde esnafları müzakere ederek tezkere dağıttı.

Reisicumhur Recep Tayyip Erdoğan tarafından yazılan pusula, partililer tarafından esnafların birlikte vatandaşlara birlikte verildi.

Saylav Ahmet Görgülü yaptığı açıklamada, “Partimizin 21. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Cumhurbaşkanımızın selamı ve mektubunu hemşerilerimize ulaştırmaya çalışıyoruz. Yaklaşık 30 bin mektubu vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Merkezde oluşturduğumuz 10 kol ile tıpkı anda mektupları ulaştırmaya başladı. Türkiye’nin 2023 seçimlerine hazırlanan ve bu güne kadar yapılamaz denilenleri özne aynı partiyiz. Halkımız bu güne büyüklüğünde duasıyla desteğiyle hep yanımızda oldu. Çokça pir ayrımsız hazzetme var” dedi.

Saylav İbrahim Halil Fırat ise açıklamasında, “Bir olduk 21 olduk. Allah’ın izniyle aynı çizgide tıpkısı hizmet aşkıyla çalışmalarımıza bitmeme edeceğiz. Teşkilatımızla mektubu vatandaşlarımıza ulaştıracağız. İnşallah elan birçok 21. Yılları kutlayacağız” dedi.

İl Komutan Vekili Emrah Dedektör, il ve ilçe teşkilatlarının Cumhurbaşkanı ve DOĞRU Tümen Umumi Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gönderdiği mektupları vatandaşlara ulaştırdığını kaydederek, olumlu ve iyicene dönüşler aldıklarını söyledi.

Format İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ise, “Cumhurbaşkanımızın yazdığı bu güzel ve manidar mektubu halkımıza ulaştırıyoruz. Çalışmalarımıza aleniyet vermeden bitmeme ediyoruz. Milletvekillerimiz ve teşkilatımız ile buluşturduğumuz bu mektuptan çokça iyicene tepkiler alıyoruz” ifadelerini kullandı. – ADIYAMAN

Share: