Çorum haberleri: Çorum’da akrabalar arasındaki silahlı savaş asayiş kamerasına yansıdı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde akrabalar arasında biri kadın iki kişinin silahla yaralandığı çarpışma, çevredeki hisse senedi yerlerinin asayiş kameralarına yansıdı.

Alparslan Türkeş Caddesi’ndeki Çarkıt Şehremaneti Pasajı’ndaki tıpkısı berberde Yaşar K, aralarında henüz önceki münazaa kâin akrabaları A.K. ve K.K. ile karşılaştı.

Taraflar beyninde çıkan tartışmanın büyümesi üstüne A.K. ve K.K, tabancayla elem ederek Yaşar K’yi yaraladıktan sonra kaçtı.

İki zanlının ardı sıra revan Yaşar K’nin oğlu B.K. ise fenomen yerinden kestirmece 100 metre ilerideki Kaynak Kadın Parkı girişinde karşılaştığı zanlıların annesi Perihan K’yi tabancayla dokunaklı ederek yaraladı.

İhbar üzerine görüngü yerine polis güçleri ve esenlik ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, sağlık ekiplerince fenomen yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Sungurlu Celal Hastanesine kaldırıldı. Durumu gösterişli olan Yaşar K, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Terbiye ve Araştırı Hastanesine sevk edildi.

Polis ekipleri, kaçan 3 zanlıyı anlamak üzere faaliyet başlattı.

Öte yandan zanlılardan B.K’nin silahıyla üzücü ettiği anlar, çevredeki hisse senedi yerlerinin asayiş kameralarınca kaydedildi.

Share: